Ολοταχώς προς την παραμονή ο Ηρακλής Μαριτσών

Ολοταχώς προς την παραμονή ο Ηρακλής Μαριτσών

Ολοταχώς προς την παραμονή ο Ηρακλής Μαριτσών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 161 ΦΟΡΕΣ

Η ομάδα του Γιώργου Σαββιδάκη δεν είχε πρόβλημα απέναντι στο νεανικό Ηρακλή Λάρδου, τον οποίο νίκησε εκτός έδρας με 5-3 κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα σωτηρίας

Ως φαβορί μπήκε στο γήπεδο της Λάρδου ο Ηρακλής Μαριτσών και δεν διέψευσε τις προσδοκίες των φίλων του, επικρατώντας του τοπικού συνονόματού του με 5-3 και κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή του στην κατηγορία.

Το νεανικό σύνολο της Λάρδου το πάλεψε όσο καλύτερα μπορούσε, ωστόσο απέναντι στην χθεσινή αποφασισμένη και σαφώς πιο έτοιμη ομάδα του Γιώργου Σαββιδάκη δεν είχε την παραμικρή τύχη.

Οι Μαριτσενοί φρόντισαν να επιβάλουν το νόμο τους από νωρίς κι αν δεν χαλάρωναν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, επαναπαυόμενοι στο υπέρ τους 5-0, θα απέφευγαν το άγχος του τελευταίου τετάρτου, που βρήκε τους γηπεδούχους να ελπίζουν, έστω και αμυδρά, σε κάτι καλύτερο, δεδομένου πως είχαν καταφέρει να μειώσουν σε 5-3.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 13’ ο Μπιλιάς, με δυνατό σουτ που κατέληξε στη δεξιά γωνία του Καντιμοίρη, ενώ στο 37’, ο Παπακωνσταντής έκανε με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ το 2-0.

Στο 39’, ο Καντιμοίρης απέκρουσε μεν την πρώτη κεφαλιά που έπιασε ο Καρίκης μετά τη σέντρα του Παπακωνσταντή, όχι όμως και τη δεύτερη που ακολούθησε από τον Τριχιά (3-0), ενώ στο 41’, ο Καρίκης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Τριχιάς κατά την ανατροπή του από το Νικηταρά (4-0).

Το ίδιο δυναμικά συνέχισε ο Ηρακλής Μαριτσών και στις αρχές της επανάληψης, με τον Καρίκη να «γράψει» το 5-0 με πλασέ από θέση τετ α τετ, μετά την κάθετη πάσα του Τριχιά στην πλάτη της άμυνας.

Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν «ταχύτητα», απόλυτα λογικά, όμως αποδείχθηκε στη συνέχεια, απερίσκεπτα απότομα και υπερβολικά.

Οι Λαρδιακοί μείωσαν στο 62’, όταν ο Ταγκάεφ αξιοποίησε με ωραίο πλασέ τη μακρινή μπαλιά του Νικηταρά, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο έμπειρος επιθετικός των γηπεδούχων σκόραρε ξανά και πάλι με πλασέ από θέση τετ α τετ, εκμεταλλευόμενος αυτή τη φορά το γέμισμα του Κοντού.

Στο 75’, ο Κοντός επιχείρησε σέντρα, η οποία σταμάτησε στο απλωμένο χέρι του Γιαννακόπουλου, με τον Ταγκάεφ να πετυχαίνει από τη βούλα του πέναλτι το τρίτο προσωπικό τέρμα του και να διαμορφώνει το τελικό 5-3.

Σ’ εκείνο το χρονικό σημείο οι Μαριτσενοί έδειξαν να σοβαρεύονται και οδήγησαν τον αγώνα στο τέλος του χωρίς να λαχταρήσουν.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των Τσοπανάκη, Γιακουμάκη και Ορφανού.

Οι συνθέσεις:
Ηρακλής Λάρδου: Καντιμοίρης, Καμμάς, Καπιώτης, Νικηταράς, Ταγκάεφ, Κοντός, Φάκκας (60’ Διακολουκάς), Πάχου (46’ Καλανδράνης), Ευαγγελίδης Ι., Διακογεωργίου, Βραχούσι (79’ Δημπαλής).
Ηρακλής Μαριτσών:
Σκυλλάς, Παπακωνσταντής, Τσούφιος, Σαχίνης (53’ Γιαννακόπουλος), Μπιγκό, Μπιλιάς, Ανδρεόπουλος, Καρίκης (83’ Βασιλώττος Ε.), Σκόρπος (68’ Πετρίδενας), Βασιλώττος Χ., Τριχιάς.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”