Αστέρας Μασσάρων: Όσο ζει ελπίζει, αλλά...

Αστέρας Μασσάρων: Όσο ζει ελπίζει, αλλά...

Αστέρας Μασσάρων: Όσο ζει ελπίζει, αλλά...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 207 ΦΟΡΕΣ

Με την απογοήτευσή τους παλεύουν στα Μάσσαρι μετά την τροπή που πήρε η προσπάθεια του Αστέρα να σωθεί

Διαφορά έξι βαθμών έναντι του Ηρακλή Μαριτσών έχει να καλύψει ο Αστέρας Μασσάρων στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν για να την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, προκειμένου να καταφέρει να σωθεί.

Το έργο της ομάδας του Γιώργου Ορφανίδη προφανώς και δεν είναι εύκολο, πρώτα και κύρια επειδή δεν εξαρτάται πλέον από τις δικές τις επιδόσεις.

Σε κάθε περίπτωση όμως έχει την υποχρέωση να προσπαθήσει να βελτιωθεί άμεσα και να διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις της τις πιθανότητες που της απέμειναν.

Οι Μασσαρενοί θα παίξουν κατά σειρά με τον Άρη σε ουδέτερο γήπεδο, στη συνέχεια θα υποδεχθούν τον πρωταθλητή Διαγόρα και ακολουθούν τα ματς με τον Ηρακλή στα Μαριτσά, με το Διαγόρα Βατίου εντός έδρας και με τη Δόξα στην Ψίνθο.

Θεωρητικά, η παραμονή δεν έχει χαθεί ακόμα, ωστόσο το μεγάλο ερώτημα είναι κατά πόσο η ομάδα και ο περίγυρός της πιστεύουν πραγματικά στην ανατροπή των σημερινών δεδομένων.

Η πρόσφατη ήττα από τον Κλεάνθη ενέτεινε το αίσθημα της απογοήτευσης, ενώ χθες αργά το απόγευμα επρόκειτο να συνεδριάσουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, προκειμένου να αποτιμήσουν την διαμορφωθείσα κατάσταση και να λάβουν τις αποφάσεις τους για την επόμενη μέρα.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”