Κορυφώνεται η αγωνία στα νησιά

Κορυφώνεται η αγωνία στα νησιά

Κορυφώνεται η αγωνία στα νησιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 154 ΦΟΡΕΣ

Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η τελική κατάταξη στον όμιλο Νήσων της Β’ κατηγορίας

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του ομίλου Νήσων της Β’ κατηγορίας μετά τα παιχνίδια της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με την αγωνία για την τελική κατάταξη να μεταφέρεται πλέον για το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Ο Νικαγόρας, ο οποίος συνεχίζει να οδηγεί την «κούρσα» με 39 βαθμούς, θα στεφθεί πρωταθλητής και θα προβιβαστεί στην Α’ κατηγορία, αν περάσει με νίκη από την έδρα του Ξάνθου στην Πάτμο (7ος με 17 β.). Το «στραβοπάτημα» του πρωτοπόρου περιμένει η ΑΕ Κως, που ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 38 βαθμούς και υποδέχεται το Βαθύ (τελευταίο με 9 β.), ενώ ελπίδες διατηρεί, με τους 36 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει, ο ΑΟ Δικαίου, που παίζει εκτός έδρας με την Αναγέννηση Ασφενδιού (προτελευταία με 10 β.).

Για τις εξελίξεις στον όμιλο Νήσων ενδιαφέρονται οι δευτεραθλητές των δύο ομίλων της Ρόδου, που θα διεκδικήσουν μετά το Πάσχα τη μία εναπομείνασα θέση ανόδου, καθώς και ο Αλθαιμένης, ο οποίος θα προβιβαστεί στη Β’ κατηγορία σε περίπτωση επιτυχίας ροδίτικης ομάδας στα μπαράζ.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.