Άσκηση για πυρκαγιά σε τουριστικό λεωφορείο

Άσκηση για πυρκαγιά σε τουριστικό λεωφορείο

Άσκηση για πυρκαγιά σε τουριστικό λεωφορείο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 523 ΦΟΡΕΣ

Άσκηση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση πυρκαγιάς σε τουριστικό λεωφορείο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Ρόδο. Η άσκηση γίνεται με πρωτοβουλία της εταιρείας «Ελληνικά λεωφορεία» και σε αυτήν θα συμμετάσχουν δεκάδες οδηγοί τουριστικών λεωφορείων της περιοχής μας.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα στις 10 το πρωί, προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, η οποία ανταποκρίθηκε στο αίτημα της εταιρείας, θα ενημερώσει τους οδηγούς των λεωφορείων για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αντιμετωπίσουν ένα περιστατικό εκδήλωσης πυρκαγιάς στο όχημα τους, και μάλιστα όταν αυτό είναι εν κινήσει!

Αξίζει να σημειωθεί πως η όλη άσκηση γίνεται με αφορμή περιστατικό που είχε σημειωθεί την προηγούμενη χρονιά σε τουριστικό λεωφορείο, στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά την ώρα που πραγματοποιούσε δρομολόγιο και ήταν γεμάτο με ξένους επισκέπτες.

Σε εκείνο το περιστατικό όλα πήγαν καλά, προκειμένου όμως να μην υπάρξουν χειρότερες καταστάσεις, οι οδηγοί σήμερα θα παρακολουθήσουν την ενημερωτική άσκηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών