Καλή εμφάνιση του Ίκαρου στο Άργος

Καλή εμφάνιση του Ίκαρου στο Άργος

Καλή εμφάνιση του Ίκαρου στο Άργος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 220 ΦΟΡΕΣ

Άρης Τσαρνάς και Φραγκίσκος Ζούνης άντεξαν στο συναγωνισμό του 3ου αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Moto Cross

Ολοκληρώθηκε ο 3ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Moto Cross στο Άργος με πολύ καλά αποτελέσματα για τους αθλητές του Ίκαρου, αφού στις απονομές της ημέρας ο Άρης Τσαρνάς πήρε την τρίτη θέση στο βάθρο της ΜΧ1 και ο Φραγκίσκος Ζούνης την 5η στην ΜΧ2.

Το διήμερο ξεκίνησε πολύ καλά για τους αθλητές του Ικάρου αφού κατάφεραν να πάρουν πολύ καλές θέσεις στα χρονομετρημένα, με τον Τσαρνά να έχει τον πρώτο χρόνο στην ΜΧ1, τον Ζούνη τον τέταρτο στην ΜΧ2 και τον Γαλατά τον 15ο στην OPEN.

Στην ΜΧ1 ο Άρης Τσαρνάς, έστριψε 4ος στην εκκίνηση του α’ σκέλους και παρέμεινε εκεί μέχρι το τέλος του αγώνα, ενώ στο δεύτερο, όπως ξεκίνησε στην δεύτερη θέση έτσι και τελείωσε. Βάσει αυτών, κατέκτησε τελικά την τρίτη θέση στην κατάταξη της ημέρας που βρήκε στις δύο πρώτες τους Κουζή και Κοντολέτα.

Στην ΜΧ2 ο Φραγκίσκος Ζούνης έδωσε μάχες με τους Τουρατζίδη και Γεωργαντά μέχρι τα μισά του α’ σκέλους και ενώ κάποια στιγμή είχε βρεθεί μέχρι και στην δεύτερη θέση της κατάταξης, τελικά δεν άντεξε στην πίεση των άλλων αθλητών γι’ αυτό τερμάτισε στην 4η.

Στο δεύτερο σκέλος και ενώ βρισκόταν στην 4η θέση πιέζοντας για να ανέβει, μια πτώση είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στην 12η θέση αλλά κατάφερε όμως να πάρει την 8η.

Στην κατάταξη του διημέρου ο Ρόδιος μοτοσικλετιστής πήρε τελικά την πέμπτη θέση ενώ στις δύο πρώτες βρέθηκαν οι Τουρατζίδης και Παπίλας.

Στην κατηγορία OPEN ο Τάσος Γαλατάς είχε δύσκολο έργο και περιορίστηκε στην 15η θέση στο α’ σκέλος, ενώ τα πράγματα έγιναν χειρότερα στο β’ αφού έπεσε θύμα του… συνωστισμού στην πρώτη στροφή της εκκίνησης με αποτέλεσμα να βρεθεί τελευταίος και τελικά να τερματίσει στην 18η θέση.

Μεγάλοι απόντες από τον αγώνα του Άργους ήταν ο Νίκος Λυρίου ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του από τον αγώνα της Χαλκίδας, κι όλοι ελπίζουν να γίνει σύντομα καλά και να τον δουν στην Πτολεμαΐδα, ενώ απουσίασε και Βασίλης Χρυσοχός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για το διήμερο 22 & 23 Απριλίου στην Πτολεμαΐδα

Η αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ για τον αγώνα του Άργους:

ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΑΣΟΣ #918 Κατηγορία ΟΡΕΝ

HONDA CRF 250

Χορηγοί: FALIRAKI MOTOCROSS PARK, JD FRIENDS, RACING DESIGN

ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #37 Κατηγορία ΜΧ2

YAMAHA YZF 250

Χορηγοί: RACING DESIGN, YACCO, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, FALIRAKI MOTOCROSS PARK

ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ #91 Κατηγορία Κατ. ΜΧ1

HUSQVARNA FC 450

Χορηγοί: HUSQVARNA, MOTUL, MICHELIN, KTM SEE, RACERX, ΜΧ79, KRD

Ο ΙΚΑΡΟΣ ευχαριστεί τον Μεγάλο Χορηγό του, την εταιρεία BLUE STAR FERRIES για τις εκπτώσεις που προσφέρει στις μετακινήσεις των αθλητών του.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου