Η απογοήτευση φέρνει αλλαγές στον Αστέρα Μασσάρων

Η απογοήτευση φέρνει αλλαγές στον Αστέρα Μασσάρων

Η απογοήτευση φέρνει αλλαγές στον Αστέρα Μασσάρων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 211 ΦΟΡΕΣ

Αρκετά μέλη του Δ.Σ. δείχνουν απρόθυμα να συνεχίσουν και δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι να προκύψει η ανάγκη για τη διενέργεια εκλογών

Καθ’ όλα υπαρκτή μοιάζει να είναι η πιθανότητα ο Αστέρας Μασσάρων να οδηγηθεί το προσεχές καλοκαίρι σε αλλαγή του διοικητικού σχήματός του, παρότι το σημερινό έχει μπροστά του άλλον ένα χρόνο θητείας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αρκετοί από τους παράγοντες του σωματείου εμφανίζονται κουρασμένοι και απογοητευμένοι από τη φετινή πορεία της ομάδας και δεν δείχνουν πρόθυμοι να συνεχίσουν, σε κάθε περίπτωση όμως κι εφόσον το σημερινό αρνητικό κλίμα δεν αντιστραφεί, θα παραδώσουν ένα σύλλογο νοικοκυρεμένο και έτοιμο για την επόμενη μέρα.

Στα Μάσσαρι δεν κρύβουν (σχετική συζήτηση έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των μελών του Δ.Σ. το βράδυ της Δευτέρας) πως ο φετινός σχεδιασμός έπεσε έξω, κατά κύριο λόγο αγωνιστικά και με ευθύνη όλων, γεγονός το οποίο επηρέασε και τα έσοδα, όπως μαρτυρά η απογοήτευση των φιλάθλων της περιοχής και η απουσία τους από το γήπεδο.

Οι άνθρωποι του Αστέρα είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, περιμένουν από την ομάδα να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να σωθεί, ενώ θα δώσουν έμφαση στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει, ώστε να τονώσουν το ταμείο του συλλόγου και να αποδειχθούν συνεπείς στις συμφωνίες τους, όπως κάνουν κάθε χρόνο.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”