Ευκαιρία για μίνι προετοιμασία στη Ρόδο

Ευκαιρία για μίνι προετοιμασία στη Ρόδο

Ευκαιρία για μίνι προετοιμασία στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 191 ΦΟΡΕΣ

Ιδιαίτερα επίπονη ήταν η χθεσινή προπόνηση των «ελαφιών» στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου και αυτές που θα ακολουθήσουν δεν πρόκειται να είναι διαφορετικές

Με την ησυχία τους και χωρίς να πιέζονται από τις επίσημες υποχρεώσεις τους θα δουλέψουν το επόμενο διάστημα οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου.

Το επικείμενο ρεπό τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και ακολούθως η διακοπή για το Πάσχα, δίνει στον προπονητή Δημήτρη Τερεζόπουλο τη δυνατότητα να διοργανώσει μία μίνι προετοιμασία, κατά τη διάρκεια της οποίας θα προσπαθήσει να βελτιώσει την ομάδα στους τομείς που δείχνει να χωλαίνει.

Μία καλή γεύση της επίπονης δουλειάς που τους περιμένει πήραν οι παίκτες της Ρόδου χθες στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου.

Εκτός προγράμματος έμειναν για άλλη μία μέρα, προκειμένου να συνεχίσουν τη θεραπεία τους, οι Ανδρίκος και Ευγενικός, ενώ με ατομικό συνέχισαν ο Ολιβέιρα (προληπτικά, καθώς αισθανόταν βαρύ το δικέφαλό του) και Καντιμοίρης.

Στα Κοσκινού το φιλικό
Στο γήπεδο Κοσκινού θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σάββατο στις 10:30 το πρωί το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Ρόδο και τους Ατρόμητους, οι οποίοι θα γιορτάσουν την άνοδό τους στη Β’ κατηγορία.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων