Αύριο στη Ρόδο ο νέος τεχνικός του Ιάλυσου Αλέξανδρος Αλεξιάδης!

Αύριο στη Ρόδο ο νέος τεχνικός του Ιάλυσου Αλέξανδρος Αλεξιάδης!

Αύριο στη Ρόδο ο νέος τεχνικός του Ιάλυσου Αλέξανδρος Αλεξιάδης!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 438 ΦΟΡΕΣ

Είναι ο νέος προπονητής του Ιάλυσου κι έρχεται στο νησί μας αύριο για να πιάσει δουλειά με τους συνεργάτες του

Μετά την λύση της συνεργασίας του Ιάλυσου με τον τεχνικό Μάρκο Στεφανίδη, ο αντικαταστάτης του βρέθηκε σχετικά γρήγορα. Είναι φυσικά ένας προπονητής ο οποίος γνωρίζει καλά την Ροδίτικη πραγματικότητα κι έχει παρά το νεαρό της ηλικίας του σημαντικές γνώσεις στο ποδόσφαιρο πάρα πολύ καλές συστάσεις και γνωρίζει καλά τον Ιάλυσο και την ιστορία του , αφού η οικογένεια του έζησε για πολλά χρόνια στο νησί μας, πριν μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη 33 ετών, γιό του παλιού ποδοσφαιριστή αλλά και προπονητή του Ιάλυσου Ηλία Αλεξιάδη, που πρόσφερε πολλά στο Ροδίτικο ποδόσφαιρο και σαν στενός συνεργάτης του Άγγελου Αναστασιάδη. Ακέραιος χαρακτήρας, με μεγάλη προϋπηρεσία στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ παρά το νεαρό της ηλικίας του, ενώ μέχρι πρότινος ήταν βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη στα Τρίκαλα.

Όπως έγινε γνωστό ο κ. Αλεξιάδης ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο του Ιάλυσου Μιχάλη Χατζηνικήτα, συζήτησε τις λεπτομέρειες ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας και οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν από την ερχόμενη αγωνιστική.

Ο Ιάλυσος την Τρίτη το βράδυ εξέδωσε την ανακοίνωση έναρξης της συνεργασίας με τον 33χρονο τεχνικό ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Αλέξανδρο Αλεξιάδη! O Αλέξανδρος Αλεξιάδης είναι 33 ετών, κάτοχος διπλώματος UEFA A και ήρθε στον Ιάλυσο από την ομάδα των Τρικάλων όπου ήταν βοηθός προπονητή. Από το 2006 έως και το 2011 ήταν προπονητής στον ΠΑΟΝΕ, την σεζόν 2013-14 στέφθηκε πρωταθλητής στην ΕΠΣΜ με την Κ15 του Ερμή Καλαμαριάς, ενώ την σεζόν 2012-13 προπονούσε την Κ17 του Ηρακλή. Το 2014 μετακινήθηκε στον ΠΑΟΚ όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ στην κατηγορία Κ14 και συνέχισε με την Κ15 και το πρωτάθλημα της Super League. Έχει σπουδάσει κινησιοθεραπεία.
Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ επέλεξε τον κ. Αλεξιάδη γιατί στο πρόσωπο του διέκρινε την φρεσκάδα και το πάθος του για το ποδόσφαιρο καθώς και τη δυναμική που έχει ένας νέος, φιλόδοξος προπονητής.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες».

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης έρχεται στο νησί μας την Παρασκευή . Ήδη παρακολουθεί DVD της ομάδας από τους αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, ενώ θα έχει ιδιαίτερη συνάντηση πέρα από το ΔΣ της ομάδας, με τον Γιάννη Κατσανίκα με τον οποίο έχουν συνεργαστεί μαζί στον ΠΑΟΚ στο πρόσφατο παρελθόν.
Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης δεν θα κοουτσάρει τον Ιάλυσο στο ματς με τον Ατσαλένιο, καθώς δεν θα έχει μέχρι το Σάββατο την εικόνα που πρέπει από την ομάδα. Τον τεχνικό λόγο στο ματς αυτό θα έχει ο Γιάννης Κατσανίκας.
Πάντως ο νέος κόουτς της ομάδας, είναι αποφασισμένος να περάσει δικά του στοιχεία στο παιχνίδι της, προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η αγωνιστική εικόνα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

«Ο ΙΑΛΥΣΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ»
Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης μίλησε στην «ΑΡ» για την συμφωνία του με τον Ιάλυσο, ζητώντας απ’ όλους συνεχή δουλειά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο νέος κόουτς του Ιάλυσου τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είναι χαρά και τιμή μου που έρχομαι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ιάλυσος έχει αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον γνωρίζει καλά όλη η Ελλάδα. Η Ρόδος παράλληλα πρέπει να πω πως είναι γνωστός σε μένα τόπος γιατί εδώ μεγάλωσα, ξέρω καλά το νησί, αλλά γνωρίζω καλά τον τόπο και ποδοσφαιρικά. Ένας λόγος παραπάνω για μένα είναι το γεγονός, πως ο πατέρας μου ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Ιάλυσο, κάτι που για μένα αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο. Μου έγινε η πρόταση να έρθω στον Ιάλυσο, μίλησα με τον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Χατζηνικήτα και συμφώνησα να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Είναι αλήθεια πως δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα σε δυο μήνες. Ο Ιάλυσος όμως είναι πάντα ανταγωνιστικός σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται. Θα επιδιώξουμε να πάμε όσο καλά γίνεται και από το καλοκαίρι να σχεδιάσουμε ξανά για το μέλλον».

Ο νέος προπονητής του Ιάλυσου, Αλέξανδρος Αλεξιάδης Ο νέος προπονητής του Ιάλυσου, Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.