Σε Αλβανία και Μποτσουάνα ο Θανάσης Παπαγεωργίου

Σε Αλβανία και Μποτσουάνα ο Θανάσης Παπαγεωργίου

Σε Αλβανία και Μποτσουάνα ο Θανάσης Παπαγεωργίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 174 ΦΟΡΕΣ

«Οδοιπορικό» γνώσεων για τον συμπατριώτη μας καθηγητή από τις 15 έως τις 27 Μαΐου

Μετά τη σημαντική διδασκαλία για υποψήφιους προπονητές που έκανε ο συμπατριώτης μας καθηγητής του βόλεϊ Θανάσης Παπαγεωργίου σε Γεωργία και Ασερμπαϊτζάν για λογαριασμό της CEV, δέχθηκε ξανά προσκλήσεις από την FIVB (Παγκόσμια Ομοσπονδία) η οποία τον καλεί να διδάξει σε ακόμα δυο χώρες.

-Αρχικά ο κ. Παπαγεωργίου εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Αλβανία για να διδάξει σε σεμινάριο προπονητών, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις του σε υποψήφιους προπονητές .

Στην γείτονα χώρα ο κ. Παπαγεωργίου θα μεταβεί για ένα επιπρόσθετο λόγο . Την μετάδοση των γνώσεων του για ένα πρόγραμμα βόλεϊ, που θέλει να περάσει στα παιδιά σχολικής ηλικίας από τους ίδιους τους προπονητές του σπορ, προκειμένου σε αυτές τις χώρες να ξεκινήσει από τις μικρές ηλικίες η διάδοση του σπορ, αλλά και ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών.

Σύμφωνα με την πρόσκληση της FIVB ο κ. Παπαγεωργίου θα βρίσκεται στην Αλβανία από τις 15 έως τις 19 Μαϊου . Για το σεμινάριο αυτό, απομένει μόνο η έγκριση της παγκόσμιας Ομοσπονδίας και φυσικά αφορά τις ωσάνω ημερομηνίες που έχει ζητήσει η Αλβανική Ομοσπονδία.

-Θα ακολουθήσει άμεσα ένα ακόμα σεμινάριο προπονητών .Ο κ. Παπαγεωργίου έχει μεταβεί ξανά στην Μποτσουάνα κι έχει ήδη αφήσει εκεί, σημαντική κληρονομιά σε ότι αφορά τις γνώσεις του. Αυτός είναι ο λόγος που η Ομοσπονδία της χώρας δια μέσου της FIVB, τον κάλεσε για να διδάξει ξανά στους υποψήφιους προπονητές το χρονικό διάστημα από 22 έως 27 Μαϊου, αμέσως δηλαδή μετά το σεμινάριο της Αλβανίας.

Ο «Πάπα» χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης όπως δείχνουν όλα αυτά και στην Ευρωπαϊκή και στην FIVB, της οποίας είναι μέλος εδώ και πολλά χρόνια τώρα. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός παντού, αλλά και σημαντικός πρεσβευτής του νησιού μας σε αυτούς τους χώρους, καθώς όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλάει για το νησί μας και τον πολιτισμό του

Διαβάστε ακόμη

Τζάμπολ τον Ιούνιο στο 3ο Ανοικτό Εργασιακό Κύπελλο μπάσκετ

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος