Ανδρέας Σταύρου: «Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας...»

Ανδρέας Σταύρου: «Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας...»

Ανδρέας Σταύρου: «Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας...»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 178 ΦΟΡΕΣ

Δηλώσεις του προπονητή του, για παιχνίδι κυπέλλου στη Χίο

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Διαγόρα, μετά από το θριαμβευτικό πέρασμα από την Χίο και την εύκολη όπως αποδείχτηκε νίκη-πρόκριση επί του Ηρακλή Θυμιανών με 5-1.

Οι «κυανέρυθροι» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση κι έκαναν τα πράγματα εύκολα από το ξεκίνημα του ματς με την επίτευξη του πρώτου γκολ στο 5΄, οπότε ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Ήταν η φάση «κλειδί» που έκανε πιο εύκολο το έργο των παικτών του Ανδρέα Σταύρου.

Ο τεχνικός του Διαγόρα μίλησε χθες και για το ματς που έγινε στη Χίο, αλλά και για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ερασιτεχνών. Μιλώντας στην «Ροδιακή» τόνισε:

«Πετύχαμε μια εύκολη νίκη επί του Ηρακλή Θυμιανών στη Χίο για το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά νομίζω πώς έπαιξε σημαντικό ρόλο το πέναλτι και η αποβολή του αντιπάλου, που άφησε τον Ηρακλή με δέκα παίκτες. Αυτό έκανε το έργο μας πιο εύκολο. Ήμασταν όμως πολύ καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό ήταν εμφανές.

Φτάσαμε στο 5-1 και στη νίκη-πρόκριση και τώρα κοιτάμε το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τα Σούρμενα. Μεσολαβεί όμως το ματς με την Δόξα Ψίνθου για το πρωτάθλημα και ρίχνουμε εκεί τό βάρος. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε νικηφόρα την φετινή μας πορεία και κατ’ επέκταση θέλουμε τη νίκη και σε αυτό το ματς».

Οι «κυανέρυθροι» δεν προπονήθηκαν χθες. Η τεχνική ηγεσία τους έδωσε ρεπό για να ξεκουραστούν, μιας και η αποστολή του Διαγόρα επέστρεψε από την Χίο σε δυο γκρουπ.

Θα προπονηθούν κανονικά σήμερα και αύριο θα δώσουν ένα ακόμα παιχνίδι στο Δημ. Στάδιο με αντίπαλο τη Δόξα Ψίνθου.

Διαβάστε ακόμη

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς