Χωρίς τον Παφιάκη με τον Ατσαλένιο ο Ιάλυσος

Χωρίς τον Παφιάκη με τον Ατσαλένιο ο Ιάλυσος

Χωρίς τον Παφιάκη με τον Ατσαλένιο ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 196 ΦΟΡΕΣ

Συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα απουσιάσει από τα δύο επόμενα ματς

Με μία ακόμα προπόνηση και μάλιστα πρωινή, ολοκληρώνει ο Ιάλυσος την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα στο «Οικονομίδειο».

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής υποδέχεται τον Ατσαλένιο, επιζητώντας την επιστροφή στις επιτυχίες και φυσικά ευρισκόμενος σε μία μεταβατική περίοδο, εξαιτίας μιας ακόμα αλλαγής προπονητή μέσα στην ίδια σαιζόν.

Μετά το Γιώργο Σάββενα, τον Ηλία Φυντάνη, το Μάρκο Στεφανίδη, ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, είναι εκείνος που θα αναλάβει να πάει τον Ιάλυσο σε ένα αίσιο τέλος για αυτή τη χρονιά.

Ο νέος τεχνικός των «ερυθροκίτρινων» έρχεται σήμερα στο νησί μας και θα συναντηθεί με τη Διοίκηση της ομάδας, για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Θα έχει επίσης συνάντηση με τον γυμναστή της ομάδας, αλλά και υπηρεσιακό προπονητή του Ιάλυσου, Γιάννη Κατσανίκα, ο οποίος θα κοουτσάρει αύριο στο ματς με την Κρητική ομάδα.

Υπενθυμίζεται πώς ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και ο Γιάννης Κατσανίκας έχουν συνεργασθεί ξανά στο παρελθόν, ευρισκόμενοι στο τεχνικό τιμ των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Ο νέος προπονητής της ομάδας ουσιαστικά από τη Δευτέρα θα πιάσει δουλειά, έχοντας δει το ματς με τον Ατσαλένιο αύριο, αλλά και αρκετά dvd από αγώνες του Ιάλυσου.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Ιάλυσος θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του γι’ αυτό το παιχνίδι, με τον Γιάννη Κατσανίκα να κάνει ακόμα ένα χαλάρωμα με τους παίκτες του στο «Οικονομίδειο»

Η απουσία από το αυριανό παιχνίδι αφορά τον Σάββα Παφιάκη, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει εκτός από το ματς με τον Ατσαλένιο και από τον επόμενο αγώνα στην Ραφήνα με την Τριγλία.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Γιάννη Κατσανίκα για τον αυριανό αγώνα.

Διαβάστε ακόμη

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς