Πιο έξυπνος και πιο αποτελεσματικός ο Νηρέας

Πιο έξυπνος και πιο αποτελεσματικός ο Νηρέας

Πιο έξυπνος και πιο αποτελεσματικός ο Νηρέας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 171 ΦΟΡΕΣ

Ο Νηρέας είχε τον τρόπο να τιμωρήσει τα λάθη του Ορφέα και να του επιβληθεί με 3-2, παρότι έπαιζε από το 55’ με παίκτη λιγότερο

Παστίδα
Παίζοντας έξυπνα και αποτελεσματικά, ο Νηρέας δεν επέτρεψε στον Ορφέα να χαρεί τον τελευταίο επίσημο παιχνίδι του για φέτος, επικρατώντας με 2-3.


Τη διαφορά στο ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού ματς την έκανε η ικανότητα του Νηρέα να τιμωρήσει τις επιπολαιότητες των αντιπάλων του. Μόλις στο 12’ ο Παπανικολάου βρήκε με ωραία κάθετη μπαλιά τον Καμπούρη, που άνοιξε το σκορ με πλασέ, ενώ στο 31’, ο Παπανικολάου «έγραψε» το 0-2 με έξοχη απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Ο Ορφέας κατάφερε να μειώσει στο 38’ με τον Ντριλόν, ο οποίος αφού έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς, τελείωσε τη φάση με πλασέ.

Στο 53’ ο Νηρέας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μοσκιού με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα (σταμάτησε αντίπαλο σε προφανή θέση για γκολ), με τον Ορφέα να εκμεταλλεύεται άμεσα τη νέα κατάστασηκαι να ισοφαρίζει στο 55’ με σουτ του Κούτσι (οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για οφσάιντ).

Οι «ερυθρόλευκοι» της πόλης συνέχισαν να διατηρούν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο μία από τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις του Νηρέα αποδείχθηκε «φαρμακερή».

Στο 70’ και μετά από έξοχη μπαλιά του Παπανικολάου, ο Καμπούρης πέτυχε με πλασέ το 2-3 και τελείωσε το ματς.

Καλή ήταν η διαιτησία των Γιαννουκά, Αυγενικού Α. και Μπάρκα.
Οι συνθέσεις:
Ορφέας: Γιαννούλης, Πρωτόπαπας, Τσικούρης, Μαλανδρής, Μπουμπουλάκης, Γκρίζης (89’ Τσαγγάρης), Τζοβαλίν, Κούτσι, Ντριλόν, Καρπάτσης (55’ Πουλής), Γεωργιάδης

Νηρέας: Αξιώτης, Κοκκάρης, Μοσκιού, Παπανικολάου, Φινάνης, Ζούρδης, Καβάζης, Χριστοδούλου, Καμπούρης, Ραφτόπουλος, Παπαγεωργίου (90’ Αναγνώστου)

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα