«Βροχή» τα γκολ, «βροχή» και οι κίτρινες στη Μαλώνα

«Βροχή» τα γκολ, «βροχή» και οι κίτρινες στη Μαλώνα

«Βροχή» τα γκολ, «βροχή» και οι κίτρινες στη Μαλώνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 382 ΦΟΡΕΣ

Με νίκη 6-4 πέρασε η Τήλος από την έδρα του Αγίου Γεωργίου, που ολοκλήρωσε τις φετινές υποχρεώσεις του. Από έξι κάρτες μοίρασε ο διαιτητής Νίκος Διακοφιλιππής

Ένα «τρελό» παιχνίδι με δέκα γκολ πρόσφεραν στους φίλους του ποδοσφαίρου ο Άγιος Γεώργιος και η Τήλος, που αναμετρήθηκαν χθες για την προτελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας.

Οι Μαλωνίτες ολοκλήρωσαν τις φετινές υποχρεώσεις τους (την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό) με ήττα 6-4, με την Τήλο να επιβεβαιώνει για ένα ακόμα ματς πως δικαίως κατακτά την τιμητική τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 μόλις στο 4ο λεπτό, χάρη στα γκολ των Ηρακλή Σακελλάρη και Νικολή αντίστοιχα, ο «Άγιος» μείωσε σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κολιού, για να ακολουθήσει ένα ακόμα τέρμα από τον Ηρακλή Σακελλάρη στο 20’ (1-2) και η εκ νέου μείωση του σκορ από τον Κολιού.

Στο 38’ ο Χριστοφής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-4, δύο λεπτά αργότερα ο Ηρακλής Σακελλάρης σημείωσε το τρίτο προσωπικό τέρμα του (2-5), ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν «στροφές» και μείωσαν σε 4-5 με τέρματα του Κούτρη στο 65’ και του Κολιού (έκλεισε τη χρονιά με χατ-τρικ) στο 72’ από τη «βούλα» του πέναλτι. Το τελικό 4-6 διαμορφώθηκε στο 89’, με ένα ακόμα γκολ του «σεληνιασμένου» πρώτου σκόρερ του ομίλου Ηρακλή Σακελλάρη.

Παραδόξως, σ’ ένα παιχνίδι που ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και ανοιχτό, με τις άμυνες να έχουν πάει…περίπατο, ο διαιτητής Νίκος Διακοφιλιππής, που ήταν άριστος, αναγκάστηκε να βγάλει από το τσεπάκι του…δώδεκα φορές την κίτρινη κάρτα, έξι για την κάθε ομάδα, λόγω σκληρών μαρκαρισμάτων και διαμαρτυριών.

Βοηθοί του ήταν οι Σπύρος Τσέτσος και Άννα Κουμπλά.

Οι συνθέσεις:

Άγιος Γεώργιος Λοντάκος (85’ Σαρούκος), Σκόρδας, Γεωργάς (46’ Λικάι), Κούτρης, Χρυσαφίνης, Πονιάς, Κολιού, Κοντόγιαννος (46’ Λούππος), Κοστόβ, Χατζημανώλης, Δημητριάδης.
Τήλος
Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Δανιήλ (76’ Οικονόμου), Ζγκούρος (60’ Μόσχου), Χριστοφής, Νικολής, Σακελλάρης Η., Βογιατζής (53’ Φυλακούρης), Αγκόλλι, Καρασάββας.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων