Παραίτηση Πολιά, φήμες για Ορφανίδη

 Παραίτηση Πολιά, φήμες για Ορφανίδη

Παραίτηση Πολιά, φήμες για Ορφανίδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 233 ΦΟΡΕΣ

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Φοίβου υπέβαλε πριν από λίγη ώρα ο Μιχάλης Πολιάς, επικαλούμενος τη διαφορά φιλοσοφίας που τον χωρίζει με τη διοίκηση.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της απόφασής του, ο πρώην προπονητής της ομάδας της Κρεμαστής προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Σήμερα δήλωσα την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία του Φοίβου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Γιώργου Σμαραγδιού που μου εμπιστεύτηκε την ομάδα για ενάμιση χρόνο. Ήταν τιμή που μου εργάστηκε σ’ ένα ιστορικό σωματείο σαν το Φοίβο Κρεμαστής.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που σε όλη τη χρονιά δουλέψαμε σκληρά και είχαμε μία άψογη συνεργασία, η οποία αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογική θέση της ομάδας.

Η διαφορά φιλοσοφίας με τη διοίκηση με ανάγκασε να παραιτηθώ τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Εύχομαι καλή συνέχεια στο σωματείο. Εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσει να αλλάξει επίπεδο και να πάει ακόμα καλύτερα την επόμενη σεζόν.»

Φήμες για Ορφανίδη
Η παραίτηση του Μιχάλη Πολιά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κεραυνός εν αιθρία, δεδομένου πως σχετική φημολογία είχε αναπτυχθεί εδώ και αρκετές μέρες και απλά επιβεβαιώθηκε. Απομένει να επιβεβαιωθεί και το δεύτερο σκέλος της, που θέλει το Σάββα Ορφανίδη να επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας της Κρεμαστής.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων