Γιώργος Ξύπας: «Θα συνεχίσω μακριά από το παρασκήνιο»

Γιώργος Ξύπας: «Θα συνεχίσω μακριά  από το παρασκήνιο»

Γιώργος Ξύπας: «Θα συνεχίσω μακριά από το παρασκήνιο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 383 ΦΟΡΕΣ

«Το βίωσα και φέτος σε υπερθετικό βαθμό, όμως δεν θα μπω σε λεπτομέρειες», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο προπονητής του Ακουσίλαου

Τα συγχαρητήριά του στις ομάδες που κέρδισαν την άνοδό τους, καθώς και στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν φέτος, δίνει μέσα από γραπτή δήλωσή του ο προπονητής του Ακουσίλαου, Γιώργος Ξύπας. Πάντως, από την τοποθέτηση του τεχνικού του σωματείου των Φανών δεν λείπουν οι αιχμές για την ύπαρξη παρασκηνίου, από το οποίο, όπως υπογραμμίζει, σκοπεύει να παραμείνει μακριά:

«Με αφορμή το τέλος του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις ομάδες που προβιβάστηκαν στην ανώτερη κατηγορία (Κατταβιά-Απόλλων Καλυθιών-Νικαγόρας) και να ευχηθώ καλή επιτυχία στις ομάδες για τα μπαράζ (Ευκλής-Διγενής – ΑΕ Κως).

Να δώσω συγχαρητήρια στα δικά μου παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν μέσα από μία πολύ δύσκολη χρονιά. Όσον αφορά στο πρόσωπό μου θα συνεχίσω να μην είμαι άνθρωπος του παρασκηνίου και αυτό το βίωσα ακόμα μία χρονιά στον υπερθετικό βαθμό. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί πολύ απλά όσοι με ξέρουν προσωπικά ξέρουν ποιος είμαι. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο.»

Σημειώνεται, πως οι πιθανότητες ο Γιώργος Ξύπας να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Ακουσίλαου είναι καθ’ όλα υπαρκτές (παρότι πριν από λίγες εβδομάδες ήθελε να παραιτηθεί). Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά στις συζητήσεις που θα έχει προσεχώς με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα