Κατηγορείται για το βιασμό 17χρονης

Κατηγορείται για το βιασμό 17χρονης

Κατηγορείται για το βιασμό 17χρονης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 536 ΦΟΡΕΣ

Ένας 53χρονος Ροδίτης που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος

Για τον βιασμό μίας 17χρονης κοπέλας, την οποία μάλιστα προηγουμένως μέθυσε (!), κατηγορείται 53χρονος Ροδίτης, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα της ανακρίτριας Ρόδου και μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από δύο χρόνια και πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, μετά από καταγγελία που έκανε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η ανήλικη τότε κοπέλα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου 2015, στο σπίτι του 53χρονου όπου βρέθηκε η 17χρονη, καθώς τον επισκέπτονταν συχνά και έκαναν παρέα. Εκεί ο κατηγορούμενος φέρεται να μέθυσε την ανήλικη κοπέλα, η οποία στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της και όταν συνήλθε βρήκε επάνω της με κατεβασμένο το παντελόνι, τον 53χρονο. Παρά τις αντιδράσεις της και την αντίστασή της, ο 53χρονος απειλώντας την ότι θα της κάνει κακό συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της!

Στις 13 Ιουνίου 2015, η 17χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, εκδόθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου ένταλμα σύλληψης και μετά την απολογία του την Άνοιξη του 2016, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ωστόσο, η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίστηκε από την ανάκριση μετά την ολοκλήρωσή της εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης χθες το πρωί σε βάρος του 53χρονου, με το οποίο και συνελήφθη εκ νέου από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και χθες το μεσημέρι προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και της αρμόδιας Αντεισαγγελέως ο 53χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο