Έτοιμα τα  διπλώματα των προπονητών που «αποφοίτησαν» από τη σχολή της Ρόδου

 Στη διάθεση των προπονητών που αποφοίτησαν από την τελευταία σχολή κατηγορίας UEFA C’ βρίσκονται πλέον τα διπλώματά τους, με το Σύνδεσμο Προπονητών να καλεί επίσης, μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε, οκτώ μέλη του να παραλάβουν τις ταυτότητες τριετίας της ΕΠΟ.

Αναλυτικά:   «Παρακαλούνται όλοι οι νέοι προπονητές που φοίτησαν στην Σχολή Προπονητών UEFA C΄, η οποία λειτούργησε στο νησί μας τον Νοέμβριο του 2016, να περάσουν από τα γραφεία της ΕΣΠΔ για να παραλάβουν τα διπλώματά τους.

Το δίπλωμα θα το παραλάβουν δωρεάν ενώ για την πιστοποίηση απαιτείται το ποσό των 50 ευρώ.
Επίσης παρακαλούνται οι συνάδελφοι προπονητές να περάσουν από τα γραφεία της ΕΠΣΔ για να παραλάβουν τις ταυτότητες τριετίας ΕΠΟ, και είναι οι παρακάτω: Χατζησταμάτης Γιάννης, Βλασσόπουλος Ανδρέας, Ζουμπούλης Γιώργος (Λέρος), Κοντός Εμμανουήλ, Παπαδόπουλος-Μαχαιράς Ιάκωβος, Σάββενας Γιώργος, Σαλπικτίδης Δημήτρης, Γκάϊδας Γιώργος.

Σε ό,τι αφορά τους συναδέλφους προπονητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην διαδικασία επανεξέτασής τους στα μαθήματα που χρωστούν, παρακαλού-νται να επικοινωνήσουν με την ΕΠΣΔ και τον κ. Ψέλλα στο τηλέφωνο 2241028577».