Γεμίζει η «φαρέτρα» του Τερεζόπουλου στη Ρόδο

Γεμίζει η «φαρέτρα» του Τερεζόπουλου στη Ρόδο

Γεμίζει η «φαρέτρα» του Τερεζόπουλου στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 140 ΦΟΡΕΣ

Μειώνονται σιγά σιγά τα προβλήματα και όπως όλα δείχνουν, στον αγώνα με τον Ηλυσιακό ο προπονητής της θα έχει περισσότερες επιλογές

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα που επιφύλαξε η χθεσινή προπόνηση στον προπονητή της Ρόδου, Δημήτρη Τερεζόπουλο, ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα των «ελαφιών» κόντρα στον Ηλυσιακό.

Οι Ανδρίκος και Κασαπάκης ολοκλήρωσαν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα το ομαδικό πρόγραμμα χωρίς να αισθανθούν την παραμικρή ενόχληση, ενώ αύριο θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας οι Ολιβέιρα και Αμανατίδης, συνεπώς ο έμπειρος τεχνικός έχει πλέον βάσιμες ελπίδες για τη συγκρότηση μίας πληρέστερης δεκαοκτάδας. Αυτοί που μάλλον δεν προλαβαίνουν τον αγώνα της Κυριακής είναι οι Καντιμοίρης και Ευγενικός, οι οποίοι δούλεψαν και χθες ατομικά.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, που θα φιλοξενήσει και τη σημερινή. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο αγωνιστικός χώρος του βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, χάρη στις προσπάθειες του προσωπικού του σταδίου, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους της Ρόδου και σχολιάστηκε δεόντως.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ