Μηνύσεις και καταδίκες για την «αρπαγή» παιδιού στη Ρόδο

Μηνύσεις και καταδίκες για την «αρπαγή» παιδιού στη Ρόδο

Μηνύσεις και καταδίκες για την «αρπαγή» παιδιού στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 905 ΦΟΡΕΣ

Μία θλιβερή ιστορία εκτυλίχθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Ρόδο μεταξύ ενός χωρισμένου ζευγαριού και με «θύμα» ένα ανήλικο παιδί το οποίο «εξαφανίστηκε» μέσα από το Δικαστικό Μέγαρο!

Το περιστατικό ξεκίνησε να εκτυλίσσεται σε κεντρικό σημείο της πόλης της Ρόδου στην προσπάθεια του πατέρα να πάρει το παιδί του για λίγες ημέρες ως δικαιούνταν και εφαρμόζοντας όπως ο ίδιος καταγγέλλει, τελεσίδικη δικαστική απόφαση που αφορά την επικοινωνία του με το παιδί του.

Ωστόσο αυτό δεν επιτεύχθη καθώς παρεμποδίστηκε με αντιδράσεις συγγενών της πρώην συζύγου του και έτσι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση κατέληξαν στο γραφείο της αρμόδιας Αντεισαγγελέως.

Εκεί η πρώην σύζυγος συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία για παραβίαση δικαστικής απόφασης και δύο ημέρες αργότερα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών μετατρεπόμενη προς 5 ευρώ την ημέρα, ποινή κατά της οποίας ασκήθηκε έφεση.

Ο δε πατέρας όταν θέλησε να πάρει το παιδί του διαπίστωσε ότι αυτό είχε «εξαφανιστεί» μέσα από το δικαστήριο!

Ο πατέρας σε απεγνωσμένη κατάσταση υπέβαλλε μήνυση για αρπαγή ανηλίκου σε βάρος συγγενικών προσώπων της πρώην συζύγου του, οι οποίοι φέρονται να πήραν το παιδί αλλά και μήνυση για την επίθεση που είχε δεχτεί από τους ιδίους σε κεντρικό σημείο της πόλης μας, νωρίτερα. Παρά τις όποιες έρευνες των αστυνομικών μέχρι και χθες ούτε το παιδί ούτε οι υπαίτιοι της αρπαγής του μέσα από το Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου είχαν εντοπιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει χωρίσει πριν από περίπου δύο χρόνια και έχουν τελεσιδικήσει όλα τα δικαστήρια που έγιναν μεταξύ τους, καθώς και αυτό που αφορά την επικοινωνία των γονέων με το παιδί.

Διαβάστε ακόμη

Επτά άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές χθες και σήμερα στη Ρόδο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» υποστηρίζει η οικογένειά του

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κάλυμνο

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

«Έπεσα σε παγίδα», ισχυρίζεται ο 50χρονος αρχαιοφύλακας μουσείου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του