Τελευταία «ζαριά» για τον Αστέρα Μασσάρων

Τελευταία «ζαριά» για τον Αστέρα Μασσάρων

Τελευταία «ζαριά» για τον Αστέρα Μασσάρων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 137 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς προβλήματα απουσιών ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για το καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών

Δύο φορές την εβδομάδα συγκεντρώνονται πλέον για προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μασσάρων, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που «άνοιξαν» για αρκετούς εξ αυτών, αλλά και της αποδοχής, εκ μέρους των ανθρώπων του συλλόγου, της πραγματικότητας που θέλει την ομάδα να ψάχνει πλέον για ένα «θαύμα» προκειμένου να σωθεί.

Η δεύτερη και τελευταία της προετοιμασίας για το καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών έχει προγραμματιστεί για σήμερα, με τον προπονητή Γιώργο Ορφανίδη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα μα τραυματισμούς και τιμωρίες και να περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν τα πάντα, προκειμένου να διατηρήσουν «ζωντανές» τις έστω και λίγες ελπίδες που έχουν απομείνει για ανατροπή των σημερινών βαθμολογικών δεδομένων.

Όσο για τα διοικητικά του Αστέρα, η κατάσταση παραμένει στάσιμη. Η απόφαση των μελών του σημερινού Δ.Σ. να αποχωρήσουν παραμένει σε ισχύ και οι ζυμώσεις στην τοπική κοινωνία συνεχίζονται, μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους