Στέργος Παρδαλός: «Έχω μάθει να μην είμαι διακοσμητικό φυτό εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου»

Στέργος Παρδαλός: «Έχω μάθει να μην είμαι διακοσμητικό φυτό  εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου»

Στέργος Παρδαλός: «Έχω μάθει να μην είμαι διακοσμητικό φυτό εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 350 ΦΟΡΕΣ

Παραιτήθηκε αιφνιδίως χθες, από τη θέση του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου, ο κ. Στέργος Παρδαλός.

Ο κ. Παρδαλός που είχε αναβαθμιστεί το τελευταίο διάστημα σε Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Ληξιαρχείου, ΚΕΠ, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας, επικαλέστηκε σύμφωνα με πληροφορίες, λόγους οι οποίοι αφορούν διάσταση απόψεων ανάμεσα στον ίδιο και τον Δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο, αναφορικά με την άσκηση των αρμοδιοτήτων του και υπέβαλε προφορικά την παραίτησή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει μέχρι το τέλος της θητείας του, ως απλός δημοτικός σύμβουλος, για να έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί πιο «ζεστά» με τα προβλήματα του Αρχαγγέλου, της Μαλώνας και των Μασσάρων.

Εξερχόμενος του Δημαρχιακού Μεγάρου, ο κ. Παρδαλός δήλωσε ότι «στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι αυτόφωτος και επειδή η ζωή είναι μικρή για να κάνουμε μεγάλους συμβιβασμούς, αυτοκαθαιρούμαι από τη θέση του αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, διότι έχω μάθει να μην είμαι διακοσμητικό φυτό εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου».

Στις επίμονες ερωτήσεις που δέχθηκε, ώστε να γίνει πιο σαφής για τους λόγους της παραίτησης του, ο ίδιος απάντησε αινιγματικά ως καθηγητής, με όρους φυσικής: «Στη φυσική διδάσκουμε δύο ειδών παραμορφώσεις, τις ελαστικές και τις πλαστικές. Οι πλαστικές είναι οι παραμένουσες».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν είχε κάποια συζήτηση με τον Δήμαρχο και αν τον ενημέρωσε, απάντησε λακωνικά: «Προσπάθησα αρκετές φορές».

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας

Νέα Αριστερά: Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές του Μεταφορικού Ισοδύναμου οδηγούν στην πλήρη απαξίωσή του

Ενημερώθηκε το περιφερειακό συμβούλιο για την 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών

Νέες αρμοδιότητες στον Κ. Μενεγάκη

Στη Ρόδο για το Κτηματολόγιο και τα δικαστήρια ο γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης

Γνωμοδότηση της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το Τ.Α.Π. στη Ρόδο

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου