Ελεύθεροι χωρίς όρους για την Τράπεζα Δωδεκανήσου

Ελεύθεροι χωρίς όρους για την Τράπεζα Δωδεκανήσου

Ελεύθεροι χωρίς όρους για την Τράπεζα Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 371 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν χθες, μετά τις απολογίες τους στον Ειδικό ανακριτή Ρόδου και υπόλοιποι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση κακουργηματικής απιστίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου.

Όπως είναι γνωστό, στην υπόθεση κατηγορούνται τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου και δύο σύμβουλοι σε βάρος των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απιστία.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι διαδοχικά πέρασαν την πόρτα του Ειδικού ανακριτή Ρόδου όπου και έδωσαν εξηγήσεις αρνούμενοι τα όσα τους καταλογίζονται με πολυσέλιδα υπομνήματα που κατέθεσαν δια των δικηγόρων τους κ.κ. Αλέξανδρου Κοντογεωργίου, Στέλιου Κιουρτζή, Χριστίνας Βρούχου, Αναστάσιου Διάκου, Στέργου Λεβέντη, Εμ. Μπεντενιώτη και Γεωργίου Κιντή, αρνήθηκαν τα όσα τους καταλογίζονται.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους με σύμφωνη γνώμη και της αρμόδιας εισαγγελέως.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μήνυση που κατέθεσε συμπολίτης μας, ο οποίος είχε αγοράσει μερίδες της τράπεζας αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα ο ιδιώτης καταγγέλλει στη μήνυση του παρά το γεγονός ότι είχε ζητήσει να του ρευστοποιήσουν τις μετοχές, εντούτοις οι παράγοντες της τράπεζας δεν το έκαναν με αποτέλεσμα να υποστεί ζημία.

Διαβάστε ακόμη

Στα «πράσα» πιάστηκε 42χρονος που έκλεβε βενζίνη με αντλία από πρατήριο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Άλλοι 14 αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως παράνομοι στη Σύμη

Συνελήφθη 68χρονος στη Ρόδο για διάθεση ειδών πυροτεχνίας χωρίς άδεια - Κατασχέθηκαν 50.500 τεμάχια

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ελεύθερη με όρους η 30χρονη Ρομά που εμπλέκεται στην υπόθεση διαρρήξεων

Συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες...

Συνελήφθη καταδικασθείς για ζωοκλοπή και ζωοκτονία