Στο περίμενε για τις παραλίες ο Δήμος

Στο περίμενε για τις παραλίες ο Δήμος

Στο περίμενε για τις παραλίες ο Δήμος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 255 ΦΟΡΕΣ

Την παραχώρηση των παραλιών στο Δήμο περιμένει ακόμα η δημοτική αρχή, ώστε να ξεκινήσουν οι απαραίτητες δραστηριότητες για την καλοκαιρινή περίοδο.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο εντεταλμένος για τις παραλίες δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Ψυλλάκης, «στο μυαλό των Υπουργών είναι οι παραλίες που βρίσκονται στην Ηπειρωτική Ελλάδα και οι οποίες ανοίγουν τον Ιούνιο» εξηγώντας προφανώς το λόγο για τον οποίο καθυστερούν στην έκδοση της απόφασης.

Όμως, οι νησιωτικές περιοχές διαφέρουν καθώς οι τουρίστες άρχισαν ήδη τις διακοπές τους σε αυτές και μάλιστα επισκέπτονται τις παραλίες.

Για το λόγο αυτό ο κ. Ψυλλάκης, αναρωτήθηκε: «Οι κυβερνητικοί μας βουλευτές τι κάνουν που είναι από την περιοχή; Εμείς κάναμε συνάντηση για την προετοιμασία των παραλιών από τον Ιανουάριο. Ο δήμος με κόπο και ιδρώτα προσπαθεί για να έχει το νησί και οι παραλίες μία καλή εικόνα χωρίς να έχει αρμοδιότητα.

Απόδειξη ότι η Ρόδος ως δήμος είναι πρώτη σε γαλάζιες σημαίες και αυτό λέει πολλά. Ήρθα σε συνεννόηση για τις λουτρικές εγκαταστάσεις και τις μεγάλες παραλίες του νησιού μας, με όσους δραστηριοποιούνται εκεί ώστε να είναι καθαρές.

Έχουμε κάνει προμήθειες από πέρσι σε διάφορα πράγματα όπως διαδρόμους για ΑΜΕΑ και ελπίζω να εκδοθεί η αναμενόμενη ΚΥΑ για την παραχώρηση των παραλιών».

Διαβάστε ακόμη

Στη Σύμη ο Γιώργος Νικητιάδης εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ στην επέτειο της 8ης Μαΐου 1945

Εκδήλωση για τις ευρωεκλογές 2024: «Οι πολίτες αποφασίζουμε για την Ευρώπη του μέλλοντος»

Η διατήρηση των «ήρεμων νερών» το πρώτο θέμα στην ατζέντα Μητσοτάκη – Ερντογάν

Γ.Νικητιάδης : Ερώτηση στη Βουλή για τις ελλείψεις ιατρών στο νοσοκομείο και στην ΚΕΔ Λέρου

Σε πολλά χωριά της Ρόδου βρέθηκε με την οικογένειά του τις ημέρες του Πάσχα ο Δήμαρχος Ρόδου

Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες - Δηλώσεις του Δημάρχου Ρόδου κου Αλέξανδρου Κολιάδη

Γ. Νικητιάδης: Συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά μας και αυτή την εβδομάδα

Έφυγε από τη ζωή ο παραδοσιακός οργανοπαίκτης από τον Αρχάγγελο, Αντώνης Κ. Τσακίρης