Συλλέκτης μεταλλίων… ο όμιλος Scrabble Ρόδου

Συλλέκτης μεταλλίων… ο όμιλος Scrabble Ρόδου

Συλλέκτης μεταλλίων… ο όμιλος Scrabble Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 443 ΦΟΡΕΣ

Με συμμετοχές από τους ομίλους Θεσσαλονίκης, Αθηνών-Πειραιώς, Πτολεμαϊδας, Βέροιας αλλά και ανεξάρτητους παίκτες από το νησί της Μήλου, τέλειωσε το 13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα scrabble και των 2 κατηγοριών, που πραγματοποίηθηκε στις 21, 22 και 23 Απριλίου στο νησί μας και πιο συγκεκριμένα στο Φαληράκι στο ξενοδοχείο ORION.

Στην Α' κατηγορία την πρώτη θέση κατέλαβε ο Αρης Μπάτρης από τον όμιλο Αθηνών-Πειραιώς, τη δεύτερη θέση ο Γιώργος Μουζεβίρης από τον Όμιλο της Θεσσαλονίκης, την τρίτη θέση ο Τάκης Παπαγιαννόπουλος από τον όμιλο Αθηνών/Πειραιώς, την τέταρτη θέση ο Χρήστος Ζευγίτης από τον όμιλο της Ρόδου, την 5η θέση ο Χαράλαμπος Τοπάλογλου από τον όμιλο Θεσ/νικης και την 6η θέση κατέλαβε ο Θράσος Μυρσίνης από τον όμιλο Θεσ/νικης & πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης scrabble.

Στην Β΄ κατηγορία την πρώτη θέση κατέλαβε η "δική μας" παίκτρια Ελευθερία Δημοπούλου, τη δεύτερη θέση ο Μπάμπης Κωνσταντινίδης από τον Όμιλο Θεσ/νικης, την τρίτη θέση η Μπουλέρου Ζωή από τον όμιλο Αθήνας, την 4η θέση η Γιάννα Καράμπελα από τον όμιλο Αθήνας, την 5η θέση η Κατερίνα Κάρδαρη από τον Όμιλο της Ρόδου και την 6η θέση η Βάσω Σαμαρά από τον όμιλο Πτολεμαΐδας!

Αξιοσημείωτο το ότι έλαβαν μέρος για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση 11 νέοι παίκτες από το νησί μας!

Η Πανελλήνια ένωση scrabble και ο όμιλος scrabble Ρόδου ευχαριστούν θερμά και τους χορηγούς που η συμβολή όλων τους έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στην άρτια διεξαγωγή του 13ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Scrabble
Τους χορηγούς επικοινωνίας αρχικά:

Ράδιο Λυχνάρι, Εφημερίδα Ροδιακή , Περιοδικό Λωτος και Rodos Events
τον απερχόμενο Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Σ. Αιβάζη που μας φρόντισε τα έπαθλα ,όχι μόνο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 αλλά και σε προηγούμενες άλλες 2 διοργανώσεις μας

Τις εκδόσεις Μ. Βερέττα & τα βιβλιοπωλεία Λογοπαίγνιο - Δέντρο - Αστέρας, τα φροντιστήρια Plus English, και Ένεκα πλεονέκτημα, τα ζαχαροπλαστεία Pane Di Capo, Cream Donuts, Το τρίγωνο, Παγωτομάνια, Μελεκούνια Σοφία, την πιτσαρία Γόνδολα, την Οινοθήκη EMERY, τη Ροδιακή Ποτοποιία ΒΑΠ Κουγιός, RATTAN restaurant, Whispers bar restaurant, το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Θανάση Μπαράκα, την Περιβαλλοντική Δω/σου, το πρακτορείο ταξιδίων Savviou Travel, ασφάλειες Ν. Καλλιοτζή, Χαρίτος ορθοπεδικά-Ιατρικά, το Σκακιστικό Κέντρο Ελλάδος, την εταιρεία ΜΑΤΤΕΛ, την ορχήστρα του Θανάση Μπαράκα καθώς και την Οικ. Παπαγεωργίου, ξενοδοχείο ORION Φαληράκι που μας φιλοξένησαν αφιλοκερδώς) όλο το 3ήμερο που διήρκεσαν οι αγώνες!!!

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα