Έκτακτη συνεδρίαση για το Φράγμα του Γαδουρά

Έκτακτη συνεδρίαση για το Φράγμα του Γαδουρά

Έκτακτη συνεδρίαση για το Φράγμα του Γαδουρά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 277 ΦΟΡΕΣ

Έκτακτη συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει σήμερα το μεσημέρι, η οικονομική επιτροπή της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου για να εξετάσει επείγοντα θέματα μεταξύ των οποίων, και τη διεκπεραίωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την ύδρευση του νησιού της Ρόδου, από το φράγμα Γαδουρά, μετά την απόφαση της δικαιοσύνης για τις προσφυγές που κατατέθηκαν.

Πρόκειται συγκεκριμένα, για το έργο που αφορά την παροχή υπηρεσιών καθημερινής διαχείρισης λειτουργίας και συντήρησης του έργου «ύδρευση Ρόδου από το φράγμα Γαδουρά», το οποίο καθυστέρησε επί πολλούς μήνες λόγω της δικαστικής εμπλοκής που σημειώθηκε αναφορικά με τις αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής για τον ανάδοχο του έργου.

Αναλυτικά, η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τα εξής θέματα:
«1. Έγκριση 3ου Πρακτικού της επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού για την “Παροχή υπηρεσιών καθημερινής διαχείρισης, λειτουργίας και συντήρησης του έργου: Ύδρευση Ρόδου από το φράγμα Γαδουρά”.
2. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης 3ου σταδίου Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια: Α: Η/Υ, Εκτυπωτών κ.λπ. Β: Λογισμικού, Γ: Ειδικού λογισμικού για κινητή μονάδα ΚΤΕΟ ΠΕ Δωδ/σου.
3. Έγκριση Πρακτικού Αποσφράγισης και Ελέγχου Δικαιολογητικών Κατακύρωσης της Ομάδας 1 του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για την “Κάλυψη Ταχυδρομικών Αναγκών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το Νομό Κυκλάδων για το έτος 2017».

Διαβάστε ακόμη

Πως γιορτάζεται το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα - Τα έθιμα της Δωδεκανήσου

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια

Το έθιμο επιστροφής της εικόνας της Παναγιάς Σκιαδενής στο μοναστήρι

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Ρόδου για την απώλεια υπαλλήλου του δήμου

Σε κατανυκτικό κλίμα η περιφορά επιταφίων - Στον Αρχάγγελο της Ρόδου ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης

Πασχαλινό μήνυμα της βουλευτού Μίκας Ιατρίδη

Ευχετήριο μήνυμα του Αντ. Καμπουράκη

Ευχές του δημάρχου Ρόδου, Αλέξανδρου Κολιάδη για το Πάσχα