Διαγωνισμός για τη φύλαξη της Λίνδου από εταιρεία security

Διαγωνισμός για τη φύλαξη της Λίνδου από εταιρεία security

Διαγωνισμός για τη φύλαξη της Λίνδου από εταιρεία security

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 285 ΦΟΡΕΣ

Διαγωνισμό για την φύλαξη από εταιρεία security της Δημοτικής Ενότητας Λινδίων, προκηρύσσει ο Δήμος Ρόδου για μια ακόμη χρονιά.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 40.000 ευρώ, με κριτήριο κατακύρωσης του μειοδότη την οικονομικά πιο συμφέρουσα πρόταση. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου 2017, ενώ η σύμβαση θα ισχύσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Αναλυτικότερα στην προκήρυξη αναφέρονται τα εξής:
«Ο Δήµαρχος Ρόδου, διακηρύσσει τη διενέργεια δηµόσιου συνοπτικού διαγωνισµού µε κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συµφέρουσα από οικονοµικής άποψης προσφορά βάσει τιµής για «υπηρεσίες φύλαξης της Δ.Ε. Λινδίων», προϋπολογισµού 40.000,00€ (σαράντα χιλιάδων ευρώ) ενδεικτικά, συµπεριλαµβανοµένου του Φ.Π.Α.
Ο διαγωνισµός θα διενεργηθεί ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισµού την Πέµπτη 11/05/2017 και ώρα 9:00 µ.µ. (ώρα λήξης κατάθεσης προσφορών), στο Τµήµα Προµηθειών του Δήµου Ρόδου, Καποδιστρίου 3-5.

Οι ενδιαφερόµενοι που θα λάβουν µέρος πρέπει να προσκοµίσουν απαραιτήτως όλα τα απαιτούµενα δικαιολογητικά που αναφέρονται στη διακήρυξη του διαγωνισµού. Στον προκείµενο συνοπτικό διαγωνισµό ισχύουν και εφαρµόζονται οι διατάξεις του Ν. 4412/2016, βάση του άρθρου 209 του νέου Δ.Κ.Κ και του Ν.3852/2010 (Νόµος Καλλικράτη).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τη διακήρυξη, τη µελέτη του διαγωνισµού και τις προδιαγραφές, οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθύνονται στο Τµήµα Προµηθειών του Δήµου Ρόδου, Καποδιστρίου 3-5, στο τηλέφωνο 22410-77728 και φαξ 22410-39780 στον κ. Αφαντενό Νικόλαο, καθώς και στην επίσηµη ιστοσελίδα του Δήµου www.rhodes.gr.

Η σύµβαση ισχύει έως 30/09/2017. Το ΦΠΑ θα βαρύνει το Δήµο, ενώ τα έξοδα δηµοσίευσης και όλες οι υπόλοιπες νόµιµες κρατήσεις θα βαρύνουν το µειοδότη».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο