Στις επάλξεις για τη σεζόν η δημοτική κοινότητα Ιαλυσού

Στις επάλξεις για τη σεζόν η δημοτική κοινότητα Ιαλυσού

Στις επάλξεις για τη σεζόν η δημοτική κοινότητα Ιαλυσού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 355 ΦΟΡΕΣ

Στις επάλξεις για τη νέα σεζόν βρίσκονται στη δημοτική κοινότητα Ιαλυσού, σύμφωνα με την Πρόεδρό της κα Ερμίνα Μπότσαρη.

Σύμφωνα με την ίδια, έχουν ξεκινήσει με τα συνεργεία και τους υπαλλήλους την καθαριότητα της πόλης ενώ σημαντικό θεωρούν ότι, σιγά-σιγά, πιάνει δουλειά ο ιδιώτης, οπότε θ’ αναλάβει και ένα μεγάλο φόρτο εργασίας από τους υπαλλήλους.

Έχουν ξεκινήσει και καθαρίζουν τις κεντρικές λεωφόρους και βρίσκονται σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία για ό,τι προβλήματα παρουσιαστούν που έχουν να κάνουν με αποκαταστάσεις και συντηρήσεις.

Η ίδια, πάντως, δεν παρέλειψε να πει ότι είναι μία δύσκολη περίοδος αφού επί Δήμου Ιαλυσού υπήρχαν περίοδοι που μπορούσε να διαθέσει γύρω στα 150 άτομα για τις εργασίες αυτές και τώρα το εργατοτεχνικό προσωπικό που υπάρχει είναι μόλις δεκαπέντε άτομα που καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια.

Είπε, ακόμη, ότι η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη ωστόσο φέτος κυλάνε πιο ομαλά τα πράγματα καθώς προσπαθούν το τ.σ. να βρίσκεται κοντά σε ό,τι χρειάζεται ο πολίτης της Ιαλυσού που είναι μία τεράστια πόλη με μεγάλες δυνατότητες αλλά και πολλές ελλείψεις και πρέπει όλοι να βοηθήσουν.

Αναφέρθηκε, ακόμη, και στο πρόβλημα με την οριστική απόλυση 17 υπαλλήλων της ΔΕΥΑΙ, τη στιγμή που στην περιοχή αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τις βλάβες και στην αποχέτευση για τα ξενοδοχεία που έχουν ανοίξει, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει το προσωπικό της ΔΕΥΑΡ να παρεμβαίνει αμέσως για την αποκατάσταση ζημιών. Έτσι, εκείνο που ζητούν είναι λίγο περισσότερη προσοχή, έναν καλύτερο συντονισμό αν και αναγνωρίζουν ότι ο Δήμαρχος κάνει ό,τι μπορεί.

Όπως είπε, είναι ικανοποιημένοι και ο κόσμος πολλές φορές έχει βάλει πλάτη στα προβλήματα και έχει βοηθήσει σε πολλά σημαντικά ζητήματα. Οι παραλίες, ως γνωστόν, δεν έχουν παραχωρηθεί ακόμη στο Δήμο ωστόσο στην Ιαλυσό έχουν κάνει προετοιμασία για τη συντήρησή τους και περιμένουν να δοθεί το πράσινο φως για να ζητήσουν μηχανήματα για τον καθαρισμό τους αφού έχει ανοίξει η σεζόν και κεντρικά ξενοδοχεία της Ιαλυσού έχουν γεμίσει.

Έντονη είναι και η πολιτιστική δραστηριότητα στην Ιαλυσό ενώ φέτος τα Ιαλύσεια θα είναι διαφορετικά απ’ ότι τα ξέραμε και θα ξεκινήσουν τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Στις 30 Ιουλίου, σε συνεργασία με το πρώτο σύστημα προσκόπων Ιαλυσού, θα διοργανώσουν το color day που γίνεται σε μεγάλες πόλεις της χώρας.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας