Παραμένει «αφεντικό» της τύχης της η Ρόδος

Παραμένει «αφεντικό» της τύχης της η Ρόδος

Παραμένει «αφεντικό» της τύχης της η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 156 ΦΟΡΕΣ

Να κερδίσει ό,τι «κλώτσησε» τις προηγούμενες αγωνιστικές θα προσπαθήσει κόντρα στον Εθνικό

Να αφήσουν πίσω τους το άτυχο παιχνίδι με την ΙΝΚΑ ΑΕΕΚ και να προσηλωθούν στο δύσκολο εκτός έδρας κυριακάτικο ματς με τον Εθνικό, προσπαθούν ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου.

Οι ευκαιρίες που «κλώτσησε» τις τελευταίες αγωνιστικές η Ρόδος για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω και αν υπάρχει κάτι παρήγορο, είναι πως τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, η ομάδα συνεχίζει να εξαρτάται από τις δικές τις επιδόσεις, αρκεί φυσικά να κάνει τα αυτονόητα που τον τελευταίο καιρό δείχνει να έχει ξεχάσει.

Χθες τα «ελάφια» προπονήθηκαν στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, με το Δημήτρη Τερεζόπουλο να μετράει τους συνηθισμένους απόντες.

Ο Μανώλης Ευγενικός και ο Λούκας Ολιβέιρα έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ο Τσαμπίκος Στάτης βρίσκεται στο εξωτερικό, ενώ ο Χρήστος Αμανατίδης απέχει από τις δραστηριότητες των «πράσινων» και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο οι φίλοι της Ρόδου να τον ξαναδούν αγωνιζόμενο με τη φανέλα της αγαπημένης ομάδας τους. Ο 24χρονος μέσος θα παρουσιαστεί στις 15 Μαΐου σε κέντρο εκπαίδευσης, προκειμένου να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτός θα είναι και ο επίλογος της συνεργασίας του με τα «ελάφια». Στην περίπτωσή του το «γυαλί» των σχέσεών του με το σύλλογο έχει ραγίσει για τα καλά…

Η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Ρόδου θα γίνει στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.