Τελικός κυπέλλου Ελλάδας με Διακοφώτη και Σιδηρόπουλο!

Τελικός κυπέλλου Ελλάδας με Διακοφώτη και Σιδηρόπουλο!

Τελικός κυπέλλου Ελλάδας με Διακοφώτη και Σιδηρόπουλο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 353 ΦΟΡΕΣ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ θα είναι το ερχόμενο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό παρατηρητής Πρώτος επιπρόσθετος βοηθός ο Δωδεκανήσιος διεθνής διαιτητής στη σύγκρουση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Παρούσα θα είναι η Δωδεκάνησος στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που θα ξεκινήσει στις 8:30 το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης θα είναι ο ένας εκ των δύο παρατηρητών (μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Σάμου Νίκο Βακάλη), ενώ ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε στη θέση του 1ου επιπρόθετου βοηθού.

Διαιτητής του τελικού θα είναι ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας), βοηθοί του οι Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας) και Γιώργος Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), 4ος διαιτητής ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών) και 2ος επιπρόσθετος ο Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών). Χρέη παρατηρητή διαιτησίας θα εκτελέσει ο Γιάννης Τσαχειλίδης (Πειραιά).

Σημειώνεται, πως είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Παναγιώτης Διακοφώτης επιλέγεται από την ΕΠΟ ως παρατηρητής σε τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, γεγονός που επιβεβαιώνει την παρουσία και το ειδικό βάρος που έχει αποκτήσει η Ένωση Δωδεκανήσου στα κέντρα των αποφάσεων.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης