Ολοταχώς προς τιμωρία ο Παπαβασιλείου

Ολοταχώς προς τιμωρία ο Παπαβασιλείου

Ολοταχώς προς τιμωρία ο Παπαβασιλείου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 516 ΦΟΡΕΣ

Η απόφαση του αξιολογημένου διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ της ΑΕ Κω στο ματς με το Διγενή… διασκέδασε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα

Το γύρο της Ελλάδας έκανε, μέσω των αθλητικών ιστοσελίδων, η φάση του 33’ του προχθεσινού αγώνα μπαράζ ανάμεσα στο Διγενή και την ΑΕ Κω στο γήπεδο, κατά την οποία ο διαιτητής Αντώνης Παπαβασιλείου όχι μόνο δεν καταλόγισε «καραμπινάτο» πέναλτι υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας, αλλά τιμώρησε κι από πάνω με κίτρινη κάρτα για…θέατρο, τον επιθετικό των Κώων, Γιώργο Κεφαλιανό.

Η κωμικοτραγική απόφαση του αξιολογημένου στον πίνακα της 3ης κατηγορίας διαιτητή προκάλεσε σε άλλους θυμηδία και σε άλλους οργή και η τιμωρία του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο παρατηρητής του, Βασίλης Τσαγγάρης, τον παραπέμπει-προφανώς αυτονόητα- στο ΤΟΔ, όμως μόνο για την απίθανη φάση του 33’.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι υπόλοιπες αποφάσεις και ο τρόπος που διαχειρίστηκε ο Αντώνης Παπαβασιλείου το παιχνίδι, άφησαν τον παρατηρητή σε γενικές γραμμές ικανοποιημένο.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”