Διαγόρας: Χειρουργήθηκε χθες ο Κιοσέογλου

Διαγόρας: Χειρουργήθηκε χθες ο Κιοσέογλου

Διαγόρας: Χειρουργήθηκε χθες ο Κιοσέογλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 260 ΦΟΡΕΣ

Εκτός αποστολής ο Μαρίνου, αμφίβολη η συμμετοχή και του Μαθιού στον αγώνα της Καρδάμαινας

Αποστολή ρουτίνας μπορεί πλέον να θεωρηθεί, αυτή που θα κάνει ο Διαγόρας αύριο. Θα πάει στην Καρδάμαινα για να αγωνισθεί κόντρα στην τοπική Δόξα, (12.30) που θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό, για να μείνει στην Κατηγορία και να μην μπει σε περιπέτειες.

Σε ό,τι αφορά τις επιλογές του Ανδρέα Σταύρου, έχει ήδη ξεκινήσει, να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και το ίδιο αναμένεται να κάνει και στο ματς της Καρδάμαινας, σε συνδυασμό πάντα με την υπάρχουσα εμπειρία στην ομάδα.

Μιας κι ο λόγος για εμπειρία, αξίζει να σημειωθεί πως χθες εγχειρίστηκε στο ΚΑΤ ο έμπειρος Τάσος Κιοσέογλου. Ο μέσος του Διαγόρα είχε ρήξη χιαστού κι αυτή η επέμβαση θα του πάρει φυσικά χρόνο μέχρι να επανέλθει στην ενεργό δράση.

Ο Κιοσέογλου θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για έξι περίπου μήνες και αναμένεται να επανέλθει δριμύτερος στην ενεργό δράση. Χθες το απόγευμα Διοικούντες τεχνική ηγεσία και συμπαίκτες, επικοινώνησαν μαζί του και του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Σε ό,τι αφορά την αποστολή στην Καρδάμαινα, απών θα είναι και πάλι ο Γιάννης Μαρίνου, στον οποίο έγινε σύσταση για δεκαήμερο ξεκούραση από τον γιατρό που τον εξέτασε.

Χθες επίσης δεν προπονήθηκε λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί ο Παναγιώτης Μαθιός, του οποίου η συμμετοχή στον αγώνα της Καρδάμαινας είναι αμφίβολη μέχρι στιγμής.

Οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν εν όψει της αγωνιστικής υποχρέωσης στην Καρδάμαινα και σήμερα Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα