Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η γιορτή τηγανίτας στ’ Αφάντου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η 3η γιορτή τηγανίτας στ’ Αφάντου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η γιορτή τηγανίτας στ’ Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 690 ΦΟΡΕΣ

Άλλη μια εκδήλωση του Συλλόγου Νέων Αφάντου ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν ώστε να γίνει φέτος η 3η Γιορτή Παραδοσιακής Αφαντενής Τηγανίτας.

Την Δημοτική Ενότητα Αφάντου, τον Δήμο Ρόδου και την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου για την συνδιοργάνωση και την πολύτιμη βοήθεια τους σε ότι χρειαστήκαμε.

Τους χορηγούς μας: το ξενοδοχείο OASIS, την ταβέρνα ''ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ'', την ψαροταβέρνα ''ΝΗΣΑΚΙ'' την ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ, το CENTRAL CAFE και τα αρτοποιήματα ''ΝΙΚΟΛΗΣ''.

Επίσης την αίθουσα εκδηλώσεων ''ΑΡΙΩΝ palace'', το ξενοδοχείο ''GEORGIA'', το ξενοδοχείο ''RHODOS BLUE'', το '' ΗΟΜΕ SHOW'', την ψαροταβέρνα ''AVANTIS'', τη ψαροταβέρνα LIMANAKI'' και το εστιατόριο ''ΑΤΣΙΠΑΣ'' για την πολύτιμη βοήθεια τους στον εξοπλισμό που χρειαστήκαμε.

Τους κυρίους Γιώργο και Δημήτρη Κουμνάκη για την παραχώρηση του χώρου που έγινε η παραγωγή, το Ράδιο Αρχάγγελος που ήτανε ο χορηγός επικοινωνίας και τα ενημερωτικά σάιτ για την φιλοξενία διαφημίζοντας έτσι την εκδήλωσή μας.

Τους πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού που πλαισίωσαν την εκδήλωση μας με χορευτικά τους τμήματα και τον πολιτιστικό και εκπαιδευτικό όμιλο ''ΕΡΦΑΛΗΣ'' από το νησί της Κρήτης που αποδέχτηκε την πρόσκληση μας και έκανε ακόμα πιο όμορφη την γιορτή μας.

Την ορχήστρα του φίλου Αντώνη Μακρή που κάλυψε μουσικά την εκδήλωσή μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες του χωριού που για άλλη μια φορά η βοήθεια τους ήτανε πολύτιμη.

Στα παιδιά του συλλόγου που μοιράστηκαν μαζί μας την αγωνία και το άγχος, έτρεξαν, κουράστηκαν όλες αυτές τις μέρες για να βγάλουμε αυτό το αποτέλεσμα. Τέλος να ζητήσουμε ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ για τυχόν λάθη και παραλήψεις.

Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, ελπίζουμε να το διασκεδάσατε όσο και εμείς!!

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας