Παλικαρίσια ισοπαλία για τον Ευκλή

Παλικαρίσια ισοπαλία για τον Ευκλή

Παλικαρίσια ισοπαλία για τον Ευκλή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 247 ΦΟΡΕΣ

«Ζωντανοί» στη "μάχη" της ανόδου έμειναν οι Σορωνιάτες, που πήραν 0-0 στην έδρα της ΑΕ Κω

Με το βαθμό της ισοπαλίας, που ναι μεν δεν τον ικανοποιεί απόλυτα, παρά ταύτα όμως του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει στην ανατροπή των δεδομένων στα δύο παιχνίδια που του απομένουν, επέστρεψε ο Ευκλής από το παιχνίδι με την ΑΕ Κω.

Οι δύο ομάδες έκλεισαν το προχθεσινό μεταξύ τους ραντεβού της τρίτης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries με το στείρο 0-0, αποτέλεσμα που προφανώς ευνοεί τον πρώτο της ειδικής βαθμολογίας, Διγενή (έχει 4 βαθμούς, η ΑΕ Κως έχει 2 και 1 ο Ευκλής).

Οι γηπεδούχοι του Λεωνίδα Κούτσικα προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους έδινε η ισοπαλία που κατέκτησαν στο πρόσφατο ματς με το Διγενή, ωστόσο «κόλλησαν» επιθετικά, καθώς παρά την ανωτερότητά τους, δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Όσες φορές χρειάστηκε, ο τερματοφύλακας του Ευκλή, Σαμολαδάς φώναξε «παρών», με αποκορύφωμα τη φάση του 61’, όταν και απέκρουσε με εκπληκτική εκτίναξη το πέναλτι του Ζαΐμι.

Οι Σορωνιάτες αμύνθηκαν υποδειγματικά και δεν τους λύγισε η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων, ούτε η αποβολή του Καραμανώλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 65’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημαράκης, με βοηθούς τους Πατσιαούρα και Δημόπουλο.

Οι συνθέσεις
ΑΕ Κως: Ντιμιτρίεβιτς, Κοτσάκι, Χατζηφούντας, Κιολές, Ευθυμιάδης (20' λ.τ Πρέκας), Ηλιάδης, Στάμος (66' Οικονόμου), Ζαΐμι, Κεφαλιανός Μ., Κώστογλου, Παπανικολάου.
Ευκλής: Σαμολαδάς, Σιαναβέλης, Χατζηκυριάκος, Λαός, Τομάζος, Μαντικός, Λενιού, Αγγελής, Καραμανώλης, Μπερετούλης, Παπαχριστοδούλου.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.