Στην επόμενη φάση του «The XFactor» τα δύο Ροδιτόπουλα

Στην επόμενη φάση του «The XFactor» τα δύο Ροδιτόπουλα

Στην επόμενη φάση του «The XFactor» τα δύο Ροδιτόπουλα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1416 ΦΟΡΕΣ

Όχι έναν, αλλά δύο εκπροσώπους θα έχει η Ρόδος και στην επόμενη φάση του μουσικού talent show «Τhe X Factor», που ξεκίνησε να προβάλλεται από τις συχνότητες της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Τόσο η Αλεξάνδρα Μάτση από την Κρεμαστή, όσο και ο Δημήτρης Δεληγιάννης από τα Μαριτσά, κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία τις οντισιόν και πλέον θα διαγωνίζονται στο τραγούδι στο στάδιο των bootcamp με στόχο να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες, αλλά και με την ελπίδα να καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τις ικανότητές τους.

Οι τελευταίοι θα είναι εκείνοι που θα επιλέξουν τους 16 διαγωνιζόμενους που θα προχωρήσουν στην τελευταία φάση με τα live show.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο Ροδίτες τραγουδιστές κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία την πρώτο φάση του XFactor και βρίσκονται πλέον μεταξύ των 40 συνολικά διαγωνιζόμενων, οι οποίοι χωρίστηκαν σε 4 ομάδες των 10.

Η Αλεξάνδρα Μάτση επελέγη στην ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη, ενώ ο Δημήτρης Δεληγιάννης σε αυτή της Τάμτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι άλλοι δύο κριτές είναι επίσης γνωστοί τραγουδιστές και εγνωσμένης αξίας στο ελληνικό κοινό και πρόκειται για τους Γιώργο Παπαδόπουλο και Μπάμπη Στόκα.

Ο κάθε ένας από αυτούς τους κριτές θα επιλέξει στο τέλος τους 4 επικρατέστερους από την δικιά του ομάδα, με τους οποίους θα δουλέψει στην τελική φάση του διαγωνισμού, στα live show, οπότε και θα έχει την ευκαιρία πλέον και το κοινό να κρίνει με την ψήφο του, ποιοι θα αποχωρούν από τον διαγωνισμό.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών