Φοίβος Κρεμαστής: Επέστρεψε «σπίτι» του ο Σάββας Ορφανίδης

Φοίβος Κρεμαστής: Επέστρεψε «σπίτι» του ο Σάββας Ορφανίδης

Φοίβος Κρεμαστής: Επέστρεψε «σπίτι» του ο Σάββας Ορφανίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 246 ΦΟΡΕΣ

Οριστικοποιήθηκε χθες με μια ακόμα συνάντηση, η συμφωνία του με τη διοίκηση του συλλόγου

Νέα εποχή ξεκίνησε από χθες ουσιαστικά για το Φοίβο Κρεμαστής ο οποίος αλλάζει ρότα για να είναι καθ’ όλα έτοιμος τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Μετά την πετυχημένη παρουσία του Μιχάλη Πολιά στον πάγκο του και τη δουλειά που επιτέλεσε από το ξεκίνημα της χρονιάς στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, (δεν πρέπει να λησμονεί κανείς πώς η ομάδα τερμάτισε στην δεύτερη θέση) αλλά και την υπηρεσιακή προσφορά του Λάζαρου Καλημέρη μέχρι το ματς με τον Διαγόρα Βατίου, η Διοίκηση του Φοίβου ξεκινάει από τη θέση του προπονητή την δημιουργία της ομάδας της νέας περιόδου.

Η Διοίκηση του συλλόγου είχε συμφωνήσει προ πολλού με τον Σάββα Ορφανίδη ο οποίος παρακολούθησε πολλά παιχνίδια της ομάδας μέχρι τώρα και χθες είχε μια τελευταία συνάντηση για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον πρόεδρο της ομάδας και την Διοίκηση του. Λίγο αργότερα ο Φοίβος ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα συνεργασία. Στην ανακοίνωση αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

Το «Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Σάββα Ορφανίδη. Ο προπονητής που χάραξε μερικές από τις πιο επιτυχημένες στιγμές στην ιστορία του σωματείου μας, επιστρέφει στην ομάδα μετά από δύο χρόνια. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του και να ανεβάσει ξανά τον Φοίβο μας ψηλά».

Ο Σάββας Ορφανίδης μίλησε για την επιστροφή του στην ομάδα αναφέροντας τα εξής: «Η διοίκηση έχει βάλει τον πήχη ψηλά και αυτός είναι ο λόγος που επέστρεψα. Είμαι αρκετά χαρούμενος που θα καθίσω ξανά στον πάγκο του Φοίβου και εύχομαι μέσα από την σκληρή δουλειά στο γήπεδο να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή του Μανώλη Μαχραμά στον Ορφέα

Όλα δείχνουν Γ’ Εθνική για τον Φοίβο

Προκήρυξε εκλογές ο ΑΣ Ρόδος

ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection: "Rambo is back!"

Η απίστευτη σεζόν του μπασκετικού Παναθηναϊκού και το… στέκι των φίλων του στην πλατεία δημαρχείου!

Ανεβαίνει υπό ...προϋποθέσεις ο Φοίβος

Στα γραφεία της ΕΠΣΔ τα έντυπα μεταβολών

Πολύστρατος: Με προπονητή τον Κρητικό