Τη «σκυτάλη» παραδίδει ο Δήμος Λουιζίδης

Τη «σκυτάλη» παραδίδει ο Δήμος Λουιζίδης

Τη «σκυτάλη» παραδίδει ο Δήμος Λουιζίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 296 ΦΟΡΕΣ

Την αποχώρησή του από την προεδρία της Επιτροπής Καλλιέργειας και Ανάπτυξης της ΕΠΣΔ μετά από δύο χρόνια προσφοράς, προανήγγειλε χθες ο νεαρός παράγοντας

Αλλαγή «φρουράς» θα επέλθει σύντομα στην προεδρία της Επιτροπής Καλλιέργειας και Ανάπτυξης της ΕΠΣΔ. Ο επικεφαλής της Δήμος Λουιζίδης έκρινε πως μετά από δύο χρόνια προσφοράς και δεκάδων επιτυχημένων τουρνουά, που αναμφίβολα αναβάθμισαν τις αναπτυξιακές διοργανώσεις και ανέβασαν τον πήχη, ήρθε η στιγμή να παραδώσει τη «σκυτάλη», υποσχόμενος πάντως να παραμείνει στις επάλξεις, έστω και με την ιδιότητα του απλού μέλους της επιτροπής. Ο Δήμος Λουιζίδης συνόδευσε την προαναγγελία του «αντίο» του, χθες μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που ήταν κοντά και βοήθησαν:

«Όλα τα ωραία στη ζωή κάποτε τελειώνουν. Μετά τον απίστευτο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) τελικό στην κατηγορία των προπαίδων νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω από τη θέση του προέδρου της επιτροπής καλλιέργειας και ανάπτυξης της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου.

Σε 2 χρόνια πραγματοποιήσαμε πάνω από 45 τουρνουά σ' όλα σχεδόν τα γήπεδα των ομάδων που συμμετείχαν στην επιτροπή μας.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς αρχικά τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Διακοφώτη που μου έκανε την τιμή να που εμπιστευτεί αυτή τη δύσκολη επιτροπή. Νομίζω ότι έκανα ό,τι μπορούσα για να τον δικαιώσω. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος κ. Ψέλλα για την άριστη συνεργασία που είχαμε, όπως επίσης και τα υπόλοιπα μέλη της ένωσης που με βοήθησαν στη διεξαγωγή των τουρνουά. Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Λάμπρου που πάντα ήταν δίπλα μου στο θέμα των διαιτητών που χρειαζόταν η επιτροπή. Επίσης χρωστάω ένα ευχαριστώ στον γιατρό μας τον κ. Μιχαηλίδη που έκανε ό, τι μπορούσε για να μην γίνει κανένα τουρνουά χωρίς γιατρό.
Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, τους κ.κ. Κυριακάκη Νίκο, Παυλίδη Γιάννη και τον καλό μου φίλο τον Σπύρο Κόκκινο για τη μεγάλη τους βοήθεια.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το άφησα για το τέλος. Σ' όλους τους παράγοντες των ακαδημιών, τους προπονητές, μα πάνω απ’ όλα τους μικρούς μας πρωταγωνιστές, γιατί μου μάθανε ποιο είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο.
Πιστεύω ότι αφήνουμε μια μεγάλη παρακαταθήκη και εύχομαι όποιος αναλάβει την επιτροπή τη νέα χρονιά, να την κάνει ακόμα καλύτερη. Εγώ θα συνεχίσω να είμαι δίπλα του σαν απλό μέλος.

ΥΣ: Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και το χαμόγελο των μικρών μας πρωταγωνιστών όταν αγωνίζονται, μας δείχνει το δρόμο για το πώς πρέπει να ζούμε αυτή τη γιορτή».

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ