Θεατρική παράσταση από την Αδελφότητα Κρητών Ρόδου

Θεατρική παράσταση  από την Αδελφότητα Κρητών Ρόδου

Θεατρική παράσταση από την Αδελφότητα Κρητών Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 357 ΦΟΡΕΣ

Η Αδελφότητα Κρητών Ρόδου έχει την πεποίθηση ότι, ο εθελοντισμός είναι μια πανανθρώπινη αξία που αποτελεί στοιχείο του πολιτισμού τον οποίο υπηρετεί με συνέπεια.

Η εθελοντική προσφορά και η αλληλεγγύη είναι το κίνητρο για την προσφοράς ψυχής, αλλά και γέλιου από τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας της Αδελφότητας στις δυο παραστάσεις, που θα δώσουν το Σαββατοκύριακο για να στηριχτούν κοινωνικοί και φιλανθρωπικοί φορείς του νησιού. Κι αυτό γιατί και η αγάπη αλλά και το γέλιο είναι τα συστατικά τα οποία λειτουργούν ως αντίδοτα σε εποχές κρίσης όπως είναι αυτή που περνά ο τόπος μας.

Οι φορείς που στηρίζονται είναι: Το Φιλόπτωχο Ταμείο Ι. Μητρόπολης Ρόδου, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, το Κέντρο ΕΛΠΙΔΑ Ρόδου, η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου, ο Σύλλογος ΦΛΟΓΑ, ο Σύλλογος ΡΟΔΑΥΓΗ και η Ανάδοχη Αγκαλιά.

Η είσοδος θα είναι πέντε ευρώ και οι προσφορές δίνονται απευθείας στους φορείς για τους οποίους πραγματοποιούνται οι παραστάσεις.

Η Θεατρική Ομάδα των Κρητών της Ρόδου παρουσιάζει την κρητική κωμωδία «Κοντζές και Διωματάρης» το Σάββατο και την Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου στις οκτώ το βράδυ.

Είναι μια κωμωδία που χαρίζει πλούσιο και πηγαίο γέλιο. Αναμφίβολα, οι παραστάσεις δίνουν την ευκαιρία στους θεατές να περάσουν ένα ευχάριστο βράδυ και να στηρίξουν παράλληλα τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τις μέρες μας.

Διαβάστε ακόμη

Σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής

Εκδήλωση για τη βία εναντίον των γυναικών

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου