Aνακοίνωση από το σωματείο εργαζομένων του Sunwing Kallithea κατά του σωματείου εργαζομένων του Miramare

Aνακοίνωση από το σωματείο εργαζομένων του Sunwing Kallithea κατά του σωματείου εργαζομένων του Miramare

Aνακοίνωση από το σωματείο εργαζομένων του Sunwing Kallithea κατά του σωματείου εργαζομένων του Miramare

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3478 ΦΟΡΕΣ

"Είμαστε περήφανοι που εργαζόμαστε εδώ και ζούμε τις οικογένειές μας"

Προς απάντηση στην ντροπιαστική και άδικη ανάρτηση του Σωματείου εργαζομένων Miramare, το Σωματείο εργαζομένων Sunwing Kallithea, με αριθμό μελών άνω των διακοσίων (200), έχει την υποχρέωση και την ευθύνη να δηλώσει και να υποστηρίξει ακράδαντα ότι:

-Ουδέποτε έχει δεχθεί οποιασδήποτε μορφής απειλή από την διοίκηση και τους εργοδότες της, καθώς κάτι τέτοιο δεν αποτέλεσε ποτέ πρακτική της. Να σημειωθεί πως η διοίκηση είναι περιφερειακή, δηλαδή κοινή και για τα τρία (3) ξενοδοχεία του ομίλου στην Ελλάδα.

-Πρόκειται για έναν από τους πιο σωστούς, τυπικούς, με συνέπεια και ενσυναίσθηση προς τον υπάλληλο εργοδότη.

-Έχει υπογραφεί η τοπική Συλλογική Σύμβαση. Εδώ πρέπει να τονίσουμε πως είναι πάγια τακτική της εταιρίας να τηρεί και να σέβεται τις Συλλογικές Συμβάσεις εργασίας και ουδέποτε έχει προβεί σε υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης προς όφελός της. Μάλιστα, είναι απορίας άξιο πώς μόλις σε πέντε (5) ημέρες μετά την υπογραφή της, το Σωματείο αποφάσισε να προσκαλέσει σε διαπραγματεύσεις προς υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης, ρισκάροντας το όποιο αποτέλεσμα και να προκαλέσει την εταιρία, η οποία μέσα σε μία περίοδο επταετούς κρίσης, έχει καταφέρει να κρατήσει στην Ελλάδα σε υψηλά στάνταρ τις αποδοχές των εργαζομένων της, αλλά και όλα τα επιδόματα που φαντάζουν μακρινά για πάμπολες άλλες επιχειρήσεις.

-Ντρεπόμαστε για την ανάρτηση στην οποία κατηγορείται ο όμιλος από μία πολύ μικρή ομάδα ανθρώπων.

-Θεωρούμε αδιανόητο το ότι προσπαθούν να αμαυρώσουν το όνομα του ομίλου και των διοικητικών μας στελεχών οι οποίοι είναι πάντα στο πλευρό μας και, μη ξεχνάμε, πως είναι και οι ίδιοι υπάλληλοι αυτής της εταιρίας.

Υπεύθυνα δηλώνουμε πως ουδεμία σχέση έχει η ανάρτηση του Σωματείου Miramare με τη δική μας άποψη για τον εργοδότη μας. Εξαιρούμαστε από την κίνησή τους αυτή, όντας άδικη και επονείδιστη.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη της οικογένειας Sunwing και μέσα από αυτήν έχουμε θρέψει τις οικογένειές μας. Είμαστε περήφανοι για αυτή την εταιρία που έχει επιτύχει τόσα παγκοσμίως. Είμαστε περήφανοι για την διοίκησή μας, την περιφερειακή μας διοίκηση, γιατί είναι Άνθρωποι με Άλφα κεφαλαίο απέναντί μας, πριν αποτελέσουν ξενοδόχοι.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς