Ποδηλατικός Γύρος στην Κάρπαθο

Στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων  εις μνήμη του  Ήρωα Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη στην Κάρπαθο, θα διεξαχθεί με πρωτοβουλία του  ΚΟΠΑΠ Ποδηλατικός Γύρος των Πηγαδίων την Κυριακή 21 Μαΐου και ώρα 10:30 πμ.

Ο Ποδηλατικός Γύρος θα περιλαμβάνει την εξής διαδρομή: Μνημείο Ηλιάκη (Αφετηρία) – ΕΔΕΜ – MIRAMARE – CONSTANTINOS PALACE – Μπετά Φελλουζή – SEVEN ELEVEN (Κούτολου) – Πιτσαρία BELLA- Τράπεζα ALPHA – Καφετέρια Αγνάντι – Ποσειδώνιο Δημοτικό Αμφιθέατρο (Τερματισμός).

Οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να συμμετέχει σε αυτή την διαδρομή αρκεί να είναι από 15 ετών και άνω.
Όμως, για να μην εξαιρεθούν οι μικροί ποδηλάτες από μια τέτοια ιδιαίτερη δράση, διευκρινίζεται ότι όποιο παιδί κάτω των 15 ετών επιθυμεί να λάβει μέρος, θα γίνει δεκτό αρκεί να συνοδεύεται από έναν κηδεμόνα.

Οι μικροί ποδηλάτες θα συγκεντρωθούν στην καφετέρια «Αγνάντι» όπου θα περιμένουν τους υπόλοιπους από τον Ποδηλατικό Γύρο για να ενσωματωθούν μαζί τους και να τερματίσουν όλοι μαζί στο Ποσειδώνιο Δημοτικό Αμφιθέατρο.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Παρασκευή 19  Μαΐου στο εξής τηλέφωνο: 22453-60146 στην γραμματεία του ΚΟΠΑΠ.