Αναχωρεί για Μποτσουάνα ο Παπαγεωργίου

Για μια ακόμα φορά περνάει τα Ελληνικά σύνορα προσκεκλημένος της FIVB για να διδάξει σε υποψήφιους προπονητές σε μακρινή χώρα ξανά. Αυτή την φορά πάει για δεύτερη φορά στην Μποτσουάνα για να διδάξει σε υποψήφιους προπονητές του βόλεϊ

Ο συμπατριώτης μας καθηγητής, Θανάσης Παπαγεωργίου φεύγει αύριο από το νησί μας για να διδάξει στην Μποτσουάνα από τις 21 έως τις 27 του Μάη. Θα μεταλαμπαδεύσει στους προπονητές  τις γνώσεις του κι εκείνοι με την σειρά τους θα ξεκινήσουν το έργο τους κύρια από τους μικρούς μαθητές και τα σχολεία.

Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί πώς η προγραμματισμένη για τον μήνα που διανύουμε σχολή προπονητών στην Αλβανία αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβρη.

Όπως χαρακτηριστικά ειδοποίησε η παγκόσμια Ομοσπονδία, σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία βόλεϊ της Αλβανίας η σχετική προγραμματισμένη σχολή στην οποία θα διδάξει ο Θανάσης Παπαγεωργίου, θα λάβει χώρα στα Τίρανα από τις 9 έως τις 16 Σεπτεμβρίου και θα πάρουν μέρος σε αυτήν 35 μαθητές από όλη την Βαλκανική χώρα.

Είναι πάντως πολύ πιθανόν, όπως άλλωστε συμβαίνει συχνά ο κ. Παπαγεωργίου στο ενδιάμεσο, να πάρει κι άλλες προσκλήσεις από την FIVB, για να διδάξει και σε άλλες χώρες ανά τον κόσμο.

Ο «Πάπα» δεν αρνήθηκε ποτέ να παραστεί σε μια τέτοια διδαχή γνώσεων που αφορά το βόλεϊ και δη το παγκόσμιο το οποίο γνωρίζει εξαιρετικά.