Ο ακούραστος «εργάτης» της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου

Ότι και να γράψει κανείς, για τον περιφερειακό σύμβουλο κο Χρήστο Ευστρατίου, θα είναι λίγο. Η προσφορά του ανεκτίμητη για τον τόπο, ενώ  από το πρωί μέχρι το βράδυ, τρέχει όπου το καθήκον τον καλεί.

Το σχόλιο της Μάντας Φατσέα, σχολικής συμβούλου, καθηγ. Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης κο Βασίλη Καραγιάννη είναι ενδεικτικό: «Ο δύσκολος αγώνας πριν τον επίσημο "αγώνα". Ένα παρασκήνιο που λίγοι μπορούν να υποψιαστούν ότι υπάρχει, όμως οφείλουμε να σταθούμε και να το αναδείξουμε.

Λίγο πριν την τελική ευθεία "πήρανε φωτιά" άνθρωποι και μηχανήματα.

Πώς να μην ευχαριστήσουμε δημόσια έναν από τους πολύ στενούς συνεργάτες της μεγάλης διοργάνωσης που προετοιμάζουμε, όταν με ένα τηλέφωνο ξεσηκώνει τον τόπο για να εξασφαλιστεί η δυνατότητα χρήσης όλων των χώρων του αθλητικού κέντρου με ασφάλεια, από τους μικρούς αθλητές και τους επισκέπτες της εκδήλωσης.

Χρήστο Ευστρατίου, είμαι διπλά χαρούμενη και υπερήφανη που εκτός από την αδιαμφισβήτητη συνεισφορά σου στον τόπο, σε είχα και μαθητή στο σχολείο, κάποτε στο παρελθόν (η χρονολογία είναι περιττή.)

Άοκνος συμπαραστάτης, που δεν διστάζει να "σηκώσει τα μανίκια" ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Νοτίου Αιγαίου κ. Βασίλης Καραγιάννης και με τι δεν ασχοληθήκαμε αυτό το διάστημα, νάχουμε να θυμόμαστε...»