Σίγουρος οδεύει ο Κλεάνθης προς τις εκλογές

 Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να διοργανωθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του Κλεάνθη, στο πλαίσιο της οποίας θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Οι Παραδεισιώτες  θα ανακοινώσουν την ακριβή ημερομηνία μόλις τακτοποιηθούν οι τελευταίες εκκρεμότητες που αφορούν στα βιβλία του σωματείου και το μόνο βέβαιο είναι πως ανεξαρτήτως της απόφασης του προέδρου Μανώλη Παπακωνσταντίνου, που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα συνεχίσει στη θέση του επικεφαλής του συλλόγου, ο Κλεάνθης θα παραμείνει διοικητικά ισχυρός και αξιόπιστος, συνεχίζοντας να βαδίζει στα χνάρια των τελευταίων ετών.
                                               
Προχωράει το βοηθητικό  
 Εν τω μεταξύ, με νέο βοηθητικό γήπεδο, το οποίο βρίσκεται σε χώρο λίγο έξω από το αεροδρόμιο στην κατεύθυνση προς τη Σορωνή, θα βρει τον Κλεάνθη η έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι απαραίτητες εργασίες υποδομής έχουν ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι η περίφραξη, που θα προχωρήσει εντός των επόμενων εβδομάδων με τη βοήθεια του ΔΟΠΑΡ. Το νέο βοηθητικό θα απελευθερώσει τον ταλαιπωρημένο αγωνιστικό χώρο του κεντρικού γηπέδου και θα βοηθήσει αφάνταστα κατά κύριο λόγο την ακαδημία του Κλεάνθη.