Και Αντώνης...και Παντελής Αθανασίου στα κυανέρυθρα!

Οι αδελφοί Αντώνης και Παντελής Αθανασίου είναι οι επόμενοι μετά τον Μανώλη Παπαδημήτρη οι οποίοι ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Διαγόρα. Για την περίπτωση τους απομένει μόνο η ανακοίνωση του συλλόγου της πόλης μας ο οποίος μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι των ανανεώσεων, παικτων του βασικού του κορμού.

Και οι δυο πάντως ανακοίνωσαν την επίτευξη της νέας συμφωνίας μέσα από τις σελίδες τους στην κοινωνική δικτύωση αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

Ο  Παντελής Αθανασίου αναφέρει:

«Ακόμα μια ποδοσφαιρική χρονιά τελείωσε..Η συγκεκριμένη χρονιά ήταν πολύ ιδιαίτερη για πολλούς λόγους. Η ομάδα κατάφερε να επιτύχει όλους τους στόχους που είχε βάλει με πολύ προσπάθεια και συγκέντρωση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ.Ανδρέα Σταύρου τον γυμναστή της ομάδας κ.Νίκο Μαντικό και όλη την διοίκηση έναν έναν προσωπικά που ήταν δίπλα μας σε κάθε μας εμπόδιο. Την επόμενη χρόνια θα ανήκω και πάλι στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΓΟΡΑ για να επιτύχουμε και  πάλι τους στόχους που θα θέσουμε σαν ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι ξανά στην οικογένεια του Διαγόρα. Στο τέλος θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως  τον ΚΥΡΙΟ Κώστα Χρυσοχοΐδη για πολλούς λόγους..!!!!!!»

Ο Αντώνης Αθανασίου με λίγες λέξεις στην σελίδα του τόνισε:  

«Και πάλι μαζί λοιπόν... Ευχαριστώ τους ανθρώπους τής ομάδας για τήν εμπιστοσύνη που μου δείχνουν! Εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω απ'ολα και  τα υπόλοιπα στο γήπεδο...! ΔΙΑΓΟΡΑΣ!»