Τα παιδιά του ΑΟ Βαθύ πλήρωσαν το «μάρμαρο»

Με βαρύ «λογαριασμό» φόρτωσαν τις πλάτες των παιδιών της εφηβικής ομάδας του ΑΟ Βαθύ οι «υπέροχοι φίλαθλοι» που είχαν την «έμπνευση» να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι  του οικείου πρωταθλήματος με τον ΑΟ Αθλοπαιδιών και να επιτεθούν στο βοηθό διαιτητή, προκαλώντας τη διακοπή του ματς λίγες στιγμές πριν από τη λήξη του.

Ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του σωματείου της Κω με 3-0, ενώ τρεις βαθμοί αφαιρούνται από τη φετινή βαθμολογία της εφηβικής ομάδας του ΑΟ Βαθύ και άλλοι δύο από αυτή του επόμενου πρωταθλήματος.

Επιπλέον, η ομάδα της Καλύμνου τιμωρήθηκε με την ποινή του αποκλεισμού της έδρας της για δύο αγωνιστικές, καθώς και με χρηματικό πρόστιμο ύψους 100 ευρώ. Οι τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο για λογαριασμό του ΑΟ Αθλοπαιδιών.

Απορρίφθηκε η ένσταση του ΑΟ Βαθύ
Στην απόρριψη της ένστασης που είχε καταθέσει ο ΑΟ Βαθύ κατά του κύρους του αγώνα με τον ΑΟ Αθλοπαιδιών, προχώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή, με το σκεπτικό πως ξεκίνησε μεν καθυστερημένα, πάντα όμως με τη συναίνεση των δύο ομάδων.Το παράβολο που συνόδευε την ένσταση κατέπεσε υπέρ της ΕΠΣΔ.