Στα κυανέρυθρα συνεχίζουν Παντελής και Αντώνης Αθανασίου

Ο Μανώλης Παπαδημήτρης ήταν ο πρώτος κι ο Διαγόρας αυτές τις πρώτες μέρες του νέου σχεδιασμού, δείχνει να επιμένει Ροδίτικα. Τα δύο αδέρφια, Παντελής και Αντώνης Αθανασίου, οι οποίοι συναντήθηκαν με τη Διοίκηση και την τεχνική ηγεσία  συμφώνησαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον Διαγόρα.

Τόσο ο 31χρονος Παντελής όσο και ο 25χρονος Αντώνης, πρόσφεραν πολλά σε αυτή τη λαμπρή πορεία του «γηραιού» με την κατάκτηση του νταμπλ. Και οι δυο ανήρτησαν την συμφωνία τους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας πέραν των άλλων, πώς είναι χαρούμενοι που συνεχίζουν στον γηραιό της Γ΄ Εθνικής.

Χαρακτηριστικά ο Παντελής Αθανασίου αναφέρει: «Ακόμα μια ποδοσφαιρική χρονιά τελείωσε.. Η συγκεκριμένη χρονιά ήταν πολύ ιδιαίτερη για πολλούς λόγους. Η ομάδα κατάφερε να επιτύχει όλους τους στόχους που είχε βάλει με πολύ προσπάθεια και συγκέντρωση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Ανδρέα Σταύρου, τον γυμναστή της ομάδας κ. Νίκο Μαντικό και όλη τη διοίκηση έναν έναν προσωπικά, που ήταν δίπλα μας σε κάθε μας εμπόδιο. Την επόμενη χρονιά θα ανήκω και πάλι στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΓΟΡΑ για να επιτύχουμε και  πάλι τους στόχους που θα θέσουμε σαν ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι ξανά στην οικογένεια του Διαγόρα. Στο τέλος θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως  τον ΚΥΡΙΟ Κώστα Χρυσοχοΐδη για πολλούς λόγους..!!!!!!»

Ο Αντώνης Αθανασίου με λίγες λέξεις στην σελίδα του τόνισε:  «Και πάλι μαζί λοιπόν... Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν! Εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω απ' όλα και  τα υπόλοιπα στο γήπεδο...! ΔΙΑΓΟΡΑΣ!»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ
Χθες το απόγευμα η Διοίκηση του «γηραιού» ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα συνεργασία της με τον Παντελή και τον Αντώνη Αθανασίου. Σε αυτήν αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Τα κυανέρυθρα θα φορούν και τη νέα αγωνιστική χρονιά τα αδέλφια, Παντελής και Αντώνης Αθανασίου. Οι δύο παίκτες συναντήθηκαν με τους ανθρώπους της Διοίκησης και συμφώνησαν να παίξουν με το Διαγόρα στη Γ’ Εθνική. Το ποδοσφαιρικό τμήμα τους εύχεται κάθε επιτυχία!».