Ευχαριστεί τον παπα-Χρήστο για την ευαισθησία του

Τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Ρόδου, για το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο του που επί  πολλά χρόνια ασκεί, ευχαρίστησαν οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας πολιτιστικών εξωραϊστικών Συλλόγων Ευβοίας με σχετική ανακοίνωσή τους.

«Το δ.σ –όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του- εξέφρασε τον Θαυμασμό του στον πατέρα Χρήστο Σιάννα, εφημέριο του ΙΝ Αγίου Παντελεήμονα Ρόδου για το τεράστιο φιλανθρωπικό του έργο  που επί πολλά χρόνια και σε καθημερινή βάση αναδεικνύει, με ουσιαστικές πράξεις αγάπης και ανιδιοτελούς προσφοράς στους πάσχοντες και αδύναμους συνανθρώπους μας.

Ευχόμαστε – καταλήγει η ανακοίνωση που υπογράφεται από τον πρόεδρο κύριο Νικόλαο Χασάνδρα – να είναι πάντα υγιής, ώστε να συνεχίζει τούτη την εθελοντική δραστηριότητα και να στέλνει προς κάθε κατεύθυνση το διαχρονικό μήνυμα των πανανθρώπινων αξιών που διδαχθήκαμε από τους προγόνους μας και τις πράξεις του θεανθρώπου Ιησού Χριστού.

Η εθελοντική προσφορά του Πατέρα Χρήστου, έφθασε και στην πόλη μας, με τη χορηγία μεγάλης ποσότητας δεμάτων για λογαριασμό των απόρων συνανθρώπων μας.»