Στο εδώλιο ο πρώην προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου

Στο εδώλιο ο πρώην προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου

Στο εδώλιο ο πρώην προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3367 ΦΟΡΕΣ

Για θανατηφόρο δυστύχημα στην Αθήνα

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα βρεθεί την προσεχή Τετάρτη ο πρώην προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η υπόθεση αφορά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8.50 το πρωί στο Ροδίνι και είχε ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μία 32χρονη κοπέλα!

Πρόκειται για την Σταματία Δημητρά του Στέργου, η οποία έχασε τον έλεγχο του διθέσιου Smart που οδηγούσε, κινούμενη από το Καρακόνερο προς το πάρκο Ροδινού.

Η 32χρονη Ροδίτισσα, ήταν εξαιρετικά άτυχη, αφού στο σημείο όπου χτύπησε στο κράσπεδο δεν υπήρχε μπάρα ασφαλείας ή στηθαίο παρά ένα μικρό τσιμεντένιο διάζωμα ύψους 15 έως 20 πόντους. Κατω από αυτό υπήρχε κενό 4 – 5 μέτρων περίπου με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καβαλήσει το τσιμεντένιο διάζωμα, να «απογειωθεί», να καρφωθεί σε μπαλκόνι σπιτιού(!) και στη συνέχεια να πέσει στο κενό με την πλευρά της οδηγού από το ύψος των 4 – 5 μέτρων, με αποτέλεσμα να βρει η νεαρή κοπέλα τραγικό θάνατο.

Για το δυστύχημα σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε σε δίκη ο τότε προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου, ως υπεύθυνος για την απουσία των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στην περιοχή. Σε βάρος του πρώην προϊσταμένου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και η δίκη προσδιορίστηκε να γίνει στις 24 Μαΐου 2017.

Διαβάστε ακόμη

Κως: Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης...

Στο εδώλιο Τούρκος για μεταφορά μεταναστών στη Ρόδο

Θα δικαστεί 39χρονος για δέμα που περιείχε 108 γρ. ηρωίνης

Ομάδες ανηλίκων τρομοκρατούν ηλικιωμένους στην Παλιά Πόλη

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της πρώην συζύγου του κατηγορείται 53χρονος

Έστελνε κάψουλες με κοκαΐνη για να μοιράζονται στην Κάλυμνο

Ψώνισαν... χωρίς να πληρώσουν

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε κοκαΐνη στην Κάλυμνο