Προσφορά στις πολύτεκνες μητέρες

Προσφορά στις πολύτεκνες μητέρες

Προσφορά στις πολύτεκνες μητέρες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 516 ΦΟΡΕΣ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προσφοράς μας στις πολύτεκνες μητέρες της Ψίνθου - Σιβίθου άνω των 75 ετών στις 14 Μαΐου 2017 , ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Γιορτή της Μητέρας στο Πνευματικό Κέντρο της εκκλησίας της Ψίνθου - Σιβίθου εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας και τιμώντας τες για την προσφορά τους στο θεσμό της οικογένειας.

Σε μία χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα αφού έγινε μία σύντομη αναφορά στον εορτασμό της ημέρας και ενημέρωση για την οργάνωσή μας και το Branch μας οι αγαπητές μας κυρίες απόλαυσαν τα νόστιμα αλμυρά και γλυκά εδέσματα που τους προσφέραμε και έλαβαν δωράκια και τα “Βραβεία" τους!


Επίσης μέλη μας επισκέφτηκαν στα σπίτια τους και έδωσαν τα αναμνηστικά δώρα σε όσες ηλικιωμένες μητέρες δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω προχωρημένης ηλικίας ή ασθένειας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του η μητέρα του προέδρου της κοινότητας κ. Κατερίνα Καρίκη, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Μαρία Ζανετή, η αντιπρόεδρος κ. Καρίκη Παναγιώτα και το μέλος κ. Κλεοπάτρα Ζήκα.

Διαβάστε ακόμη

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων