Λιγοστεύουν οι πιθανότητες της Ρόδου για το Γκότλαντ

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες της Ρόδου για το Γκότλαντ

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες της Ρόδου για το Γκότλαντ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 300 ΦΟΡΕΣ

Το νησί μας δεν δείχνει διατεθειμένο να πάει στα island games. Πέρασε η προθεσμία καταβολής των χρημάτων διαμονής

Μέχρι χθές παρέμενε άγνωστο αν τελικά η Ρόδος θα συγκροτήσει αποστολή για να μεταβεί στα island games του 2017 που θα γίνουν στο Γκότλαντ της Σουηδίας. Οι λόγοι απ’ ότι φαίνεται δεν είναι μόνο οικονομικοί αλλά υπάρχει και μια σχετική αδιαφορία από την πλευρά της πολιτείας με δεδομένη την υπάρχουσα κατάσταση στη χώρα μας και δη στο νησί μας.

Υπενθυμίζεται και γράφτηκε στην ΑΡ την περασμένη εβδομάδα, πώς πρέπει απαραίτητα να πληρωθεί η διαμονή μέχρι τις 20 Μαϊου (χθες δηλαδή). Κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί, οπότε η οποιαδήποτε αποστολή της Ρόδου …είναι επί ξύλου κρεμάμενη στο θέμα της διαμονής.

Όπως ανέφεραν χθεσινές πληροφορίες, επρόκειτο να γίνει μια συνάντηση μεταξύ των ιθυνόντων του Δήμου Ροδίων, κάτι που δεν έγινε καθώς οι υπεύθυνοι το έχουν θέσει ίσως σαν τελευταίο θέμα στις προτεραιότητες τους. Και να σκεφτεί κανείς, πώς το νησί της διοργάνωσης είναι αδελφοποιημένο με την Ρόδο από το 1999.

Αν δηλαδή –το πιο πιθανόν-δεν μεταβεί η Ρόδος στο Γκότλαντ έστω και με μια τυπική αποστολή, θα δώσει αφορμή για ποικίλα σχόλια .Αυτός είναι ο λόγος που ο Τάκης Μιχαηλίδης και οι υπεύθυνοι μιας τέτοιας αποστολής, προσπαθούν με άλλα μέσα να πραγματοποιήσουν αυτή την αποστολή, που δεν είναι θέμα δικό τους μόνο αλλά ολόκληρου του νησιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναζητούνται αθλητές, οι οποίοι θα κληθούν να καταβάλουν μέρος των χρημάτων του ταξιδιού αν φυσικά το θέλουν.

Παράλληλα αναζητείται τρόπος-εφόσον δεν πληρώθηκε το ξενοδοχείο – η Ροδίτικη αποστολή, να φιλοξενηθεί σε κάποια σχολική ή φοιτητική εστία του Γκότλαντ, όλες τις μέρες των αγώνων.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή