Αλέξανδρος Αλεξιάδης: «Τελειώνει μια σαιζόν περήφανα…»

Αλέξανδρος Αλεξιάδης: «Τελειώνει μια  σαιζόν περήφανα…»

Αλέξανδρος Αλεξιάδης: «Τελειώνει μια σαιζόν περήφανα…»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 313 ΦΟΡΕΣ

Ο προπονητής του Ιάλυσου, έμεινε ευχαριστημένος από την όλη παρουσία της ομάδας του. Οι προπονήσεις αλλά και οι δοκιμές παικτών θα συνεχιστούν μέχρι την 3η Ιουνίου

Μπορεί το παιχνίδι να χάθηκε την Κυριακή για τον Ιάλυσο, αλλά παρά το 0-2 υπάρχει κέρδος και για τους «ερυθροκίτρινους». Το ματς αυτό αφήνει παρακαταθήκη στην ομάδα νέα παιδιά, που αν δουλευτούν σωστά θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα να σταθεί στις εθνικές κατηγορίες.

O Αλέξανδρος Αλεξιάδης παρά την ήττα στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια κύρια των «μικρών» που χρησιμοποιήθηκαν την Κυριακή. Μετά τη συγνώμη για κάποιο υβριστικό περιστατικό που ζήτησε ο τεχνικός του Ηλυσιακού κ. Παπασπύρου,ο τεχνικός του Ιάλυσου αρκέσθηκε να πει:

«Ξεκινήσαμε αυτή την τελευταία εβδομάδα μ’ ένα σχεδιασμό για ένα παιχνίδι το οποίο βαθμολογικά δεν μας έβγαζε από τον στόχο μας.Το μόνο που είχαμε να κερδίσουμε, ήταν μέλλον από αυτό το ματς και η καθαρή μου σκέψη από την πρώτη μέρα αυτής της εβδομάδας, ήταν να χρησιμοποιήσω νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που ζήτησα από την ομάδα, ήταν από τους έμπειρους παίκτες να στηρίξουν την προσπάθεια αυτών των παιδιών, για να μπορέσουν να κάνουν κι αυτά ένα βήμα. Ένα βήμα μελλοντικό μικρό ή μεγάλο, δεν το ξέρουμε εμείς αλλά ο Θεός. Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτά τα νεαρά παιδιά αγωνίσθηκαν σήμερα και στην ουσία δικαίωσαν το σύλλογο με την προσπάθεια τους.

Δεν είδα καμιά διαφορά από την προσπάθεια των προηγούμενων αγώνων με τη σημερινή και είναι κάτι που με ενθαρρύνει και μου δίνει να καταλάβω ότι, με τους νεαρούς παίκτες μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει πώς οι έμπειροι παίκτες δεν δίνουν ουσία και ποιότητα στην ομάδα.

Αγωνιστικά ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε περισσότερη κατοχή μπάλας, απλά ο Ηλυσιακός αγωνιζόταν για το μοναδικό στόχο που ήταν η νίκη και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μπόρεσε και τα κατάφερε. Το άγχος φαινόταν πώς δεν υπήρχε στα πόδια μας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Τελειώνει μια σαιζόν, αν μη τι άλλο αυτές τις πέντε αγωνιστικές που είμαι εδώ, υπερήφανα και με πολλά κέρδη και από τις θετικές αλλά και τις αρνητικές καταστάσεις του συλλόγου».

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Στο μεταξύ, η σαιζόν δεν τελείωσε για τους «ερυθροκίτρινους», οι οποίοι θα συνεχίσουν να προπονούνται μέχρι την 3η Ιουνίου. Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης έχει ήδη παραδώσει στη διοίκηση την έκθεση του για την ομάδα, αλλά και τον προγραμματισμό του για την ερχόμενη περίοδο.

Για το αν θα μείνει στον πάγκο της ομάδας και την περίοδο 2017-2018, θα εξαρτηθεί και από άλλους παράγοντες. Όπως έγινε γνωστό, ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης θα πάει την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, για να δει την οικογένεια του, ενώ οι προπονήσεις και οι δοκιμές, θα γίνουν υπό την επίβλεψη του γυμναστή Γιάννη Κατσανίκα.

Διαβάστε ακόμη

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα